Івано-Франківськ

Євро-2020. Хорватія – Чехія та інші матчі ігрового дня (АНОНС)

У п'ятницю, 18 червня, на чемпіонаті Європи з футболу будуть зіграні три зустрічі.

5dc44b1a5718b evro 2020

Відкривати програму восьмого ігрового дня буде матч групи “E” між збірними Швеції та Словаччини. Гра пройде на “Газпром Арені” в Санкт-Петербурзі. Стартовий свисток пролунає о 16:00 (за київським часом).

Також в четвер відбудуться дві зустрічі в групі “D”. О 19:00 (за київським часом) на поле стадіону “Хемпден Парк” в Глазго вийдуть збірні Хорватії та Чехії, а о 22:00 (за київським часом) в Лондоні почнеться матч Англія – ​​Шотландія. Зустріч пройде на стадіоні “Уемблі”.

Нагадаємо, в групі “E”, крім збірних Швеції та Словаччини, виступають команди Іспанії та Польщі. Матч цих збірних відбудеться в Севільї 19 червня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 (за київським часом). Лідером квартету на цей момент є збірна Словаччини (3 очки). Друге і третє місце займають Іспанія та Швеція, в активі яких по одному очку. Замикає квартет – Польща (0 очок).

Після першого туру групи “D” очолює Чехія, в активі якої 3 очка. Англійці, що займають другу сходинку, набрали стільки ж очок, проте поступаються чехам за додатковими показниками. Хорватія займає третє місце, Шотландія поки замикає квартет – ці команди ще не набрали очок.

Нагадаємо, Україна у напруженому поєдинку перемагає Північну Македонію (ФОТО, ВІДЕО).

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено