Івано-Франківськ

Що надихає героїв нашого часу – лікарів Прикарпаття (ВІДЕО)

Третя неділя червня є знаковим святом для кожної людини, яка тим чи іншим чином пов'язала своє життя із медициною.

Лікар вищої категорії чи молодша медсестра – кожен з вас гідний поваги, визнання, щирого та турботливого ставлення.

Ми щиро вітаємо усіх із Днем медичного працівника! Саме  медики довели всьому світу, що вони готові боротися з проблемою на передньому фронті. Саме медики першими лоб до лоба зустрілися із пандемією. І поки Бетмен чи Супермен залишається супергероєм для фанатів, усі ми зрозуміли, що саме медики є тими людьми Х, людьми з великим терпінням, добрим серцем, щирою душею. Саме медики цілодобово проявляють свою суперсилу у щоденній боротьбі із недугами.

Попри море осуду та нерозуміння, попри скандали та афери, попри недооцінене я та зневажливе відношення. Попри все медики зціпивши зуби продовжують рятувати ваші життя.

Ми бажаємо, щоб ваша тяжка праця завжди була гідно оціненою та визнаною. Бажаємо, щоб кожен українець знав, що пан професор, черговий хірург, медсестричка з посту і навіть добра та мила пані санітарка – кожен є дня нас супергероєм, рятівником та ангелом охоронцем.

Любі читачі! Цінуйте працю медиків, адже саме ці люди щодня приносять в жертву свої сімейні зустрічі, свій відпочинок, своє здоров’я і навіть своє життя.

Колектив медичного центру «Оксфорд Медікал Івано-Франківськ» приєднується до усіх вітань! Здоров’я вам, терпіння, поваги від оточуючих та самоповаги!

З Днем медичного працівника! Привітання від колектив "Оксфорд Медікал Івано-Франківськ" (ВІДЕО)

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено