Івано-Франківськ

Зрізали понад 50 дубів: факт розкрадання лісу виявили у Долинській громаді (ФОТО)

Боротись з незаконними вирубками лісів підписалися - голова Долинської територіальної громади та створена за його розпорядженням робоча група.

219076465 4273877746004845 8202614342957438606 n scaled

Долинський голова Іван Дирів 1 липня підписав розпорядження про створення робочої групи із запровадження  громадського контролю за використанням та відтворенням лісових ресурсів на території громади.

Саме ця група й виявила новий факт незаконної рубки, коли спільно з поліцейськими офіцерами громади та Сектором оперативного реагування здійснювала черговий виїзд до с. Белеїв, повідомляє Іван Дирів у Фейсбук, пише ПІК.

“Рухаючись по грунтовій дорозі, яка веде у лісовий масив між селами Белеїв та Міжріччя, неподалік ферми, на землях комунальної власності, виявили складування колод без відповідного дозволу на зберігання у кількості 52 штуки породи дуб (довжиною близько трьох метрів), а також, близько 15 колод різної довжини та 7 колод хвойної породи різної довжини. Кому належить ця деревина – наразі не відомо”, – йдеться у дописі Диріва.

Голова також зазначає, що територія вкрай занедбана, дороги зруйновані великогабаритним транспортом. Лісоматеріал – без відповідних знаків та маркування. З цього приводу представники міської ради знову спрямували зяву  до правоохоронних органів за фактом незаконної рубки.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено