Івано-Франківськ

Тільки англійська, тільки для дорослих: франківчан запрошують на курси іноземної мови (ФОТО)

В Івано-Франківську школа англійської мови "I.F. School of English" працює за Оксфордською методикою викладання.

240953117 988193145059989 3058141810964845217 n scaled

Починати ніколи не пізно. Про це засвідчить чи не кожен учень школи “I.F. School of English”. Курси англійської мови, які орієнтовані на дорослих, викладають вже 11 років. Журналістка ПІК поспілкувалася з директоркою школи Наталією Соломчак, яка розповіла нашому виданню, в чому родзинка однієї із найпопулярніших шкіл в Івано-Франківську.

Оптимальний варіант:

Викладання здійснюється за програмами і літературою Оксфордського університету за рівнями згідно міжнародного мовного стандарту CEFR. Програма навчання розрахована на 80 годин практичних занять та 30-40 годин самостійної роботи. Навчаються тут виключно дорослі: студенти та працюючі люди, тобто ті, які зайняті. Таке розмірене навчання: 2 рази на тиждень дозволяє поєднувати основне навчання чи роботу із вивченням англійської мови.

“Для людей, які працюють або навчаються, це оптимальний варіант – двічі на тиждень. Одне заняття триває 1, 5 години. Оскільки це 80 годин, то навчання розтягується майже на 5 місяців. Крім того, це дуже зручно асоціюється із семестрами. За один навчальний рік, людина може підняти знання англійської аж на 2 рівні”, – каже директор школи Наталія Соломчак.

IMG 1801 scaled

Процес навчання:

Спочатку варто пройти тестування, щоб підібрати рівень навчання для людини. Навчальна група налічує до 12 людей.

“Всі у групі мають бути однакового рівня, щоб не було дискомфорту: що хтось краще знає, хтось гірше. Основний напрям – це розмовна англійська мова. Викладач тут – це помічник у навчанні мови”, – зауважує пані Наталя.

 Сам процес навчання не переобтяжений навчальними матеріалами, учні багато слухають аудіоматеріали, спілкуються між собою, складають діалоги, вивчають теми, які будуть корисні в повсякденному спілкування з іноземцями та перебуванні за кордоном. Всього тут можна опанувати 6 рівнів вивчення мови від “нульового” до “просунутого”. По завершенні кожного рівня слухачі курсів складають іспит і отримують сертифікат.

IMG 1799 scaled

Вік не перешкода для опанування іноземної мови:

“Найстаршому нашому учню, полковнику у відставці було 62 роки, також віку була бабуся, яка допомагала онуку у вивченні англійської мови, разом із ним відвідувала курси”, – зазначає Наталія Соломчак.

Особливість школиI.F. School of English” – дуже вузька спеціалізація – тільки англійська мова, тільки для дорослих. Вартість навчання – приблизно 1000 гривень в місяць.

IMG 1802 scaled

Позитивні відгуки:

“Я вже один семестр закінчив, тобто один рівень здобув. Зараз буду навчатися другий семестр, відповідно опановуватиму другий рівень. Навчання тут дуже кваліфіковане, дуже подобається стиль викладання”, – розповідає учень школи Макар.

Незабаром школа відкриває новий набір учнів на навчання, а тому запрошує вчитися усіх прикарпатців.

Детальніше про курси англійської мови можна дізнатися тут.

241011372 160850742857441 5641692723756797794 n scaled

До слова, курси проводять в приміщенні Ліцею (школи) № 13 за адресою вулиця Галицька 65.

Читайте також у ПІК:

Без черг: у Франківську відкрили ще один пункт вакцинації (ВІДЕО)

По-новому: які зміни чекають на школярів з першого вересня

У Франківську з’явився сучасний цифровий рентгенапарат

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено