Івано-Франківськ

Голова Верховної Ради Разумков повторно захворів на Covid-19

Дмитро Разумков ще не робив щеплення проти коронавірусу, бо думав, що має антитіла. 

Голова Верховної Ради Разумков вдруге захворів на Covid-19

Голова Верховної Ради Разумков вдруге захворів на коронавірусну хворобу. Про це політик повідомив у Фейсбук, у п’ятницю, 10 вересня, пише ПІК.

“Якщо вам раптом здавалось, що всі ці тести перед масовими заходами – це невинна формальність чи данина духу часу і насправді їх просять зробити для проформи, то я вас розчарую. Сьогодні, наприклад, такий, на перший погляд, формальний тест перед масовим заходом допоміг виявити хворого, який, сам того не знаючи, міг би заразити кілька сотень поважних гостей. Тест виявив мене”, – написав Дмитро Разумков.
Він також додав, що 11 вересня збирався брати участь у Ялтинській європейській стратегії. Проте тепер деякий час працюватиме з дому.  
До слова, Дмитро Разумков уперше заразився коронавірусом у листопаді минулого року. У серпні цього року він заявив, що ще не вакцинувався від коронавірусу, бо має антитіла після перенесеної хвороби. У червні в парламенті провели масову вакцинацію народних депутатів – тоді їм вкололи першу дозу вакцини Pfizer. Разумков тоді не вакцинувався.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено