Івано-Франківськ

Аваков каже, що Зеленський потрапив у пастку, з якої дуже важко вийти

Пасткою для Володимира Зеленського є його уявлення, що він "може все".

Арсен Аваков, який 7,5 років займав посаду міністра внутрішніх справ, заявив, що президент володимир Зеленський стає авторитарним, тобто “потрапив у пастку”, з якої “дуже важко вийти”.

Про це Арсен Аваков сказав в інтерв’ю Українській правді, пише ПІК.

 “Це пастка, в яку він потрапив, і тепер із неї дуже важко вийти. Ця пастка трапилася, коли відбулися парламентські вибори і ми здобули монобільшість. І раптом жодного балансу не залишилося: “я можу все”. І ось це “я можу все” стало божевільною пасткою. Тому що в парадигмі “я можу все” розумник, що проходить повз, скаже: “так не можна, і так не можна, і так не можна”.

Зеленський почав приймати дедалі більше волюнтаристських рішень. А якість його оточення не дозволила йому грамотно опонувати”.

“Він почав звикати спокійно звільняти людей, не думаючи. І так само, не думаючи, призначав нових. Це створювало проблеми”.

Аваков зазначив, що в Зеленського “почали з’являтися абсурдні рішення, почали з’являтися кадрові помилки”.

На думку, колишнього міністра, саме в такий спосіб “поступово-поступово виробилася така авторитарна манера”.

Щодо нинішнього механізму роботи РНБО Аваков сказав, що “це, по суті, дзеркало, як Зеленський уявляє собі ідеальну владу”.

Нагадаємо, ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що пішов у відставку, бо не хотів брати участь у “деяких речах, з якими не згоден”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено