Івано-Франківськ

Професійна, аптечна, корейська: франківська дерматологиня розповіла про переваги та недоліки доглядової косметики

Ми стараємося докладати усіх зусиль, щоб зберегти свою красу та молодість. А індустрія краси пропонує методи для будь-якої цінової категорії.

416210 1 scaled

Франківська лікарка-дерматологиня, косметологиня медичного центру “Оксфорд Медікал” Галина Прокопій розповіла про переваги та недоліки доглядової косметики, пише ПІК.

“Якщо ви вважаєте, що забита всілякими засобами полиця у ванній – показник належного догляду, то мушу вас розчарувати”, – зазначає лікарка.

Засоби для догляду поділяють на:

  • массмаркет;
  • аптечні засоби;
  • корейська косметика;
  • професійна доглядова косметика.

Засоби з массмаркету. За словами Галини Прокопій, головною їх перевагою є приваблива ціна. Баночка крему за 50 гривень – і пахне приємно, і зволожує, напевне, і реклама дуже переконлива. Цей факт розчарує, але низька ціна обумовлена тим, що щільність і структура даного крему чи лосьйону є нестійкою, тому баночка на 50 мл стане пустою буквально за два тижні.

“Зверніть увагу на вплив цих засобів – у кращому випадку, впливу не буде взагалі ніякого, у гіршому ж випадку виникатимуть висипання, почервоніння, алергічні прояви та ін.”, – наголошує медик.

А от аптечні засоби, або так звану лікувальну доглядову косметику розробляють лікарі. Лікувальна косметика призначається особам із проблемною шкірою, для підтримки курсу лікування різного роду захворювань шкіри. Дерматолог підкреслює, що у неправильній дозі та при неналежному застосуванні аптечних засобів можна призвести до численних побічних явищ, звикання і навіть інтоксикації.

Косметолог зазначає, що аптечні засоби не призначені для постійного використання, а тільки під час курсу лікування.

Корейська косметика. В останні роки вона набула неабиякої популярності. А головною передумовою стали соцмережі, де буквально кожен блогер-мільйонник радить той чи інший онлайн-магазин засобів корейської косметики.

Проте лікар медичного центру “Оксфорд Медікал” звертає увагу пацієнтів на те, що шкіра азіатів та європейців значно відрізняється (кольоротип, рівень впливу УФ, схильність до зморшок, висипу, рівень вироблення вітаміну Д під впливом сонця). Виробники щиро запевняють, що є види корейської косметики, адаптовані під європейську шкіру. Та чи правда це?

“Враховуючи доступність цих засобів у будь-якому онлайн-магазині, кількість підробок досягає понад 80%. Ризики досить великі”, – каже пані Галина.

Професійна доглядова косметика. Такі засоби можна придбати тільки у офіційних дистриб’юторів, яких в Івано-Франківську можна перерахувати на пальцях однієї руки, або під час прийому у лікаря-косметолога. Перевагою професійної косметики є в першу чергу результат. Професійно підібраний догляд є гіпоалергенним і спрямований на захист, зволоження і живлення шкіри.

Косметолог каже, що часто пацієнтів відлякує ціна засобів – в середньому 300-400 грн за 50 мл.

“Але, якщо порівняти, то, для прикладу, баночки професійного засобу (крему) вистачить аж на пів року, коли така ж сама доза дешевого засобу – максимум 2 тижні застосування. І головне – результат! Захист від пігментації, профілактика зморшок, належне живлення і зволоження, ідеальна основа під макіяж”, – пояснює лікарка.

Щоб пацієнти могли дізнатися більше про професійну доглядову косметику, у медичному центрі “Оксфорд Медікал” готові надати безкоштовні консультації за адресою: вул. Незалежності, 93 А. Запис: 0673777299, 0503777299.

ПРОМО

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено