Івано-Франківськ

В Івано-Франківську організовують безкоштовні обіди для безхатьків та нужденних (ФОТО)

Обіди проводять щонеділі в мікрорайоні Пасічна.

 

Вчора, о 14:00, на вулиці Тролейбусна 18 (біля православної церкви), волонтери організували безкоштовні обіди для безхатьків та потребуючих.

Керівник відділення реабілітаційного центру «Час Змін» Мар’ян Змроць розповів:

 «Ми небайдужі до людей похилого віку, знедолених у нелегкий час для нашої країни. Тому нашу ініціативу безкоштовних обідів зі Львова вирішили започаткувати і у Івано-Франківську. До благодійності долучаються наші волонтери із організації. Вчора прийшли 13-ть людей, які отримали гарячу першу страву, гарнір, салат і чай. Якщо ви бачите людину в нужді розкажіть їй, що в місті є місце, де можна безкоштовно поїсти. Дякуємо всім, хто допомагає нам. Разом зробимо більше!»

Щонеділі о 14:00 в Івано-Франківську волонтери роздаватимуть безкоштовні обіди для безхатьків та тих, що потребують.

Місце зустрічі: вулиця Тролейбусна 18 (біля православної церкви).

Довідка:

У 2015 році, з метою надання психологічної допомоги нарко- і алкозалежним людям, розпочав роботу реабілітаційний центр «Час Змін». Станом на 2021 рік налічується 3 реабілітаційних центри на Заході України, а саме у містах: Львів, Моршин, Івано-Франківськ.

Окрім допомоги людям, які страждають від нарко- і алкозалежностей, встановлено близько 20 «Полиць добра» у м. Львові та Львівській області, які полягають у допомозі людям похилого віку, незахищеним верств населення, які не мають змоги придбати собі продукти. На полицю кожен бажаючий може покласти продукти харчування. Взяти продукти абсолютно безкоштовно можуть ті, кому вони необхідні.

 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено