Івано-Франківськ

У Калуші вперше відправили чоловіка на проходження програми для кривдників: що скоїв

Калушанина притягнули до адміністративної відповідальності.

domestic abuse angry asian husband clenching fist ZD7R934 min scaled 1 scaled

Мешканець міста Калуша, будучи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив домашнє насильство щодо колишньої дружини, а саме: ображав її нецензурними словами та образливо чіплявся.

Чоловік у судовому засіданні вину визнав і підтвердив обставини, які зазначені у протоколах, розкаявся за скоєне, пише ПІК з посиланням на Калуський міськрайонний суд.

Дослідивши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що у діях калушанина наявний склад адміністративного правопорушення, оскільки, він повторно протягом року вчинив домашнє насильство.

Відповідно до законодавства, суд під час вирішення питання про стягнення штрафу за вчинення насильства має право одночасно вирішити і питання про направлення такої особи на проходження спеціальної програми для кривдників.

Тож враховуючи обставини вчинення чоловіком правопорушень, високий рівень ризику повторного вчинення домашнього насильства та з метою комплексного підходу до вирішення проблем насильства у сім’ї, суд призначив чоловікові штраф в розмірі 340 грн. А також чоловіка направили для проходження програми для кривдників. Вона триватиме три місяці.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено