Івано-Франківськ

У Калуші вперше провели благодійний обід для нужденних (ФОТО)

На Святвечір нагодували 80 людей, які перебувають в складних життєвих обставинах. 

001 scaled

У Навечір’я свята Різдва Христового у Калуші вперше провели благодійний обід для нужденних, пише ПІК з посиланням на Івано-Франківську УГКЦ.

Організували добру справу отці Іван Бігун та Олександр Марків. У цьому їм допомагали волонтерки храму Світлана Королик та Наталія Перхун. Вони влаштували благодійний обід з традиційних страв, які готують на Святвечір. Людей почастували кутею, пампухами та запашним пісним борщиком.

002 scaled

За словами о. Івана, така акція є справжнім проявом любові до ближнього.

«Надихнувшись прикладом Папи Римського Франциска, який не один рік збирає за різдвяним столом бідних та потребуючих, ми вирішили організувати щось подібне і при нашому Храмі. Як не було колись місця Новонародженому Ісусові у хатах людей, так і зараз в такий святковий час люди не бачать тих, хто потребує допомоги. Хотілося б, щоб кожен перед тим, як приступити до Святої Вечері, нагодував голодного, пожертвував бідному, відвідав померлих на кладовищі», – зазначив священнослужитель.

Настоятель додав, що проведення такого обіду для нужденних в переддень Різдва Христового стане хорошою традицією у Храмі.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено