Івано-Франківськ

На Богородчанщині Митрополит Володимир освятив новий престіл (ФОТО)

В селі Маркова 12 лютого, на свято Трьох Святих відзначили храмове свято.

На Богородчанщині Митрополит Володимир освятив новий престіл (ФОТО)

На Богородчанщині Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин здійснив пастирський візит на парафію у селі Маркова Солотвинського деканату. Владика очолив урочисту божественну Літургію і освятив нові престіл і тетрапод. Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія, пише ПІК.

Роздумуючи над Євангелієм свята, Архієрей говорив про роль великих учителів і проповідників Східної Церкви – св. Василія Великого, св. Григорія Богослова та св. Івана Золотоустого.

На Богородчанщині Митрополит Володимир освятив новий престіл (ФОТО)

«Так, як сонце є джерелом світла, так і душа кожного з цих трьох святителів була саме тим джерелом світла з Христової науки, джерелом світлих чеснот серед поганства та єретиків», – сказав Митрополит.

Владика Володимир також наголосив на тому, що за прикладом великих Учителів, ми маємо виробляти в собі сильну волю і характер, щоби поборювати ворогів Бога і Церкви.

Після святої Літургії відбулося освячення службових автомобілів Солотвинської селищної ради. Також, Владика освятив воду та покропив нею усіх присутніх та благословив святий храм.

viber 2022 02 13 08 56 02 478 scaled viber 2022 02 13 08 56 04 091 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено