Івано-Франківськ

Вимагали та “вибивали” майно: на Прикарпатті викрили організовану групу (ФОТО)

В ході досудового розслідування проведено понад 50 обшуків, під час яких вилучено великий арсенал зброї та боєприпасів.

IMG baba70d0bc6703df745c4c2d98c0bb1d V

Правоохоронці Івано-Франківщини повідомили про підозру учасникам організованої злочинної групи за вимагання, незаконне заволодіння автомобілем, поширення в суспільстві злочинного впливу і привласнення офіційного документа, повідомляє ПІК із посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

До складу організованої злочинної групи входило п’ятеро раніше судимих осіб, які упродовж серпня-листопада 2021 року на території Івано-Франківської області, застосовуючи  фізичне та психологічне насильство до потерпілих, висловлюючи погрози та вимоги передачі грошових коштів, транспортних засобів та майна, заволодівали чужим майном, відчужували його та отримували від цього грошові кошти.

Впродовж тривалого часу правоохоронці проводили комплекс заходів та за результатами зібраних доказів повідомили про підозру п’ятьом особам – двом 32-річним організаторам та трьом учасникам  віком 31, 27 і 26 років,  мешканцям Івано-Франківської області. Учасники групи мали затверджений план, де кожен з них виконував чіткі завдання.

Задокументували і припинили їх незаконні дії слідчі слідчого управління ГУНП в області, оперативники карного розшуку обласної поліції, за силової підтримки спецпідрозділів КОРД та РПОП, спільно з працівниками Управління СБУ в області та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

IMG f743707f0e6c7244ca12b760ee40eb15 V scaled

В ході досудового розслідування правоохоронці провели понад пів сотні обшуків та вилучено зброю, боєприпаси, засоби зв`язку. Невдовзі суд обере зловмисникам запобіжні заходи.

Досудове розслідування триває, встановлюються інші особи, які можуть бути причетними до цих злочинів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено