Івано-Франківськ

З Рави-Руської до Варшави – за три години: на Львівщині відновлять європейську колію (ФОТО)

У проекті капітально ремонтуватимуть не тільки колію, а й залізничний вокзал у Раві-Руській.

З Рави-Руської до Варшави - за три години: на Львівщині відновлять європейську колію (ФОТО)

На Львівщині 10 лютого, задля детального вивчення залізничної інфраструктури в.о. начальника митниці Данііл Меньшиков, а також голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький, представники регіональної філії «Львівська залізниця» Держприкордонслужби та депутати Львівської обласної ради проїхали зі Львова до Рави-Руської на спеціальному потязі.

Вони презентували проєкт відновлення євроколії Держкордон (Гребенне) – Рава-Руська. Про це повідомляє Львівська митниця, пише ПІК.

“Це прекрасна ініціатива. Проєкт відновлення євроколії з Рави-Руської пришвидшить сполучення між двома країнами та дасть можливість розвантажити автомобільні пункти пропуску, покращить рівень сервісу для подорожніх та сприятиме ефективнішій роботі митників”, – сказав Данііл Меньшиков.

Проєкт прямого залізничного сполучення між Рава-Руською та Варшавою, а далі – зі Львовом та Варшавою стане частиною національної програми «Велике будівництво».

З Рави-Руської до Варшави -  за три години: на Львівщині відновлять європейську колію (ФОТО)

«Протяжність колії від Держкордону до Рави-Руської 8 км. Починаємо з розробки проектно-кошторисної документації. Саме будівництво може розпочатися вже наступного року», – сказав голова ОДА Максим Козицький.

Президент правління “Єврорегіон Розточчя”, голова міста Томашув Любєльські (Республіка Польща) Войцех Жуковскі зазначив, що сполучення Рава-Руська-Варшава має стати гарним проєктом.
“Впродовж трьох годин з Рави-Руської можна дістатися до Варшави, а з Варшави – до цілого світу”, – заявив Войцех Жуковські.
273454227 248908930728916 209537637965477748 n scaled
З Рави-Руської до Варшави -  за три години: на Львівщині відновлять європейську колію (ФОТО)
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено