Івано-Франківськ

Аж руки тряслися: житель Тернополя впіймав гігантську рибу (ФОТО)

Її вага 4 кілограми 590 грам.

Аж руки тряслися: житель Тернополя впіймав гігантську рибу (ФОТО)

Житель Тернополя Сергій Сиротюк на вихідні спіймав величезного судака на місцевому ставку. Про це пише ПІК з посиланням на Терен. 

“До обіду ще трішки клювало, а далі затихло. Досвідчений колега вже зібрався й пішов, а я вирішив рибалити допоки не стемніє.  І тут раптом починає клювати! Гукаю свистом колегу, який вже йшов додому, і той кидається мені на допомогу”, – розповідає чоловік.

Рибалки понад годину намагались витягнути судака на поверхню.

“Година боротьби, але нас було двоє і перемога за нами. Рибу через сусідню подвійну лунку дістав руками з води. Емоції переповнюють, крики радості на льоду, руки трусяться! Я був надзвичайно радий такому улову!”, – додав чоловік.

Аж руки тряслися: житель Тернополя впіймав гігантську рибу (ФОТО)

До слова, судак – це хижа риба, що живе на глибині в прісних водоймах. Залежно від місця проживання розрізняють морського, звичайного судака, кожен вид при вживанні людиною приносить користь. Основну користь для організму судак приносить, завдяки багатому складу нутрієнтів і вітамінів.

Так вживаючи страви з судака, в організм людини потрапляють натрій, калій, вітаміни A, B6, C, ніацин, тіамін, залізо, кальцій, магній, фосфор. За зовнішнім виглядом судак має пристойні розміри, деякі особини виростають завдовжки більше одного метра, при цьому вага судака може становити до 10 кг. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено