Івано-Франківськ

В МФК “Прикарпаття” повернувся колишній гравець (ФОТО)

Співпраця розрахована до завершення 2022 року.

1645105910 0532

16 лютого “Прикарпаття” взяло у свою команду ще одного гравця – Богдана Оринчака. Через два роки футболіст знову повернувся до Івано-Франківська на правах “вільного агента”.

“До нової-старої команди 28-річний гравець приєднався на другому зимовому зборі, а вчора дебютував у контрольному матчі з “Нивою” (2:1). Універсальний футболіст може зіграти як флангового півзахисника, так і на позиціях вінгера атакувального півзахисника чи форварда”, – йдеться на сайті МФК “Прикарпаття“, пише ПІК.

Вихованець прикарпатського футболу Богдан Оринчак народився у селі Нижній Струтин Рожнятівської ТГ. Впродовж декількох сезонів пройшов шлях від аматорського чемпіонату до Першої ліги, був одним із лідерів “Прикарпаття”. За три з половиною сезони (2016-2019) у футболці команди рідного краю зіграв 78 матчів і забив 18 голів.

Але у 2020-му Оринчак перейшов до табору львівського “Руху”, згодом на правах оренди захищав кольори “Минаю”.

Потім повернувся до “жовто-чорних”, у складі яких зумів дебютувати в українській Прем’єр-лізі в матчі першого туру проти “Ворскли” (2:5).

Наступний повноцінний сезон 2020/21 Богдан Оринчак провів у луцькій “Волині”. Розпочавши як атакувальний півзахисник, уродженець Прикарпаття поступово змусив тренерський штаб розраховувати на себе, як на головного нападника команди.

“У підсумку, універсальний гравець став найкращим бомбардиром “хрестоносців” -11 голів у 27 матчахПершої ліги! Місцеві вболівальники обрали Богдананайкращим гравцемлуцької команди, а сайти Sport Arena і Footboom включили голеадора “Волині” досимволічних збірних сезону 20/21″, – йдеться у біографії Богдана Оринчака.

orynchak20volyn scaled

А першу половину цього сезону Оринчак провів у складі житомирського “Полісся”. Проте наприкінці листопада “Полісся” офіційно попрощалося з цим футболістом.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено