Івано-Франківськ

Гурт Kalush Orchestra поїде на “Євробачення” в Італію від України

Усі деталі угоди з організаторами нацвідбору музиканти розкажуть після підписання договору.

Гурт Kalush Orchestra, який посів друге місце на нацвідборі «Євробачення», готовий прийняти пропозицію Суспільного мовника і представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Італії. Про це повідомив лідер гурту Олег Псюк в ефірі Радіо “НВ”, пише ПІК.

«Щодо того, як з ними співпрацювати далі, мій гарний виступ не залежить від них. Я радий, що „Євробачення“ в Італії організовує не Суспільне. Я представлятиму Україну, а не Суспільне», — заявив музикант.

Псюк уточнив, що офіційно про це музиканти заявлять після зустрічі з представниками Суспільного та підписання договору.

«Завтра (тобто 18 лютого – ред.) буде фінальна відповідь, ну, коли ми вже підпишемо всі папери, тоді ми зможемо заявити точно», – додав він.

Нагадаємо, що переможниця національного відбору Аліна Паш заявила, що вона сама відмовляється від участі у конкурсі та поскаржилась на цькування та погрози. В Україні не буде проводитись новий національний відбір на Євробачення, представити країну запропонували другій у рейтингу групі Kalush Orchestra. 

Євробачення-2022 відбудеться в італійському місті Турин в арені Pala Olimpico за участі 41 країни спочатку у півфіналах 10 і 12 травня, а потім у великому фіналі – 14 травня. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено