Івано-Франківськ

Краща аматорська команда Франківщини зазнала поразки від МФК “Прикарпаття”

Сьогодні, 19 лютого, на «Хет-трик арені» відбувся контрольний поєдинок між командами МФК «Прикарпаття» та «Blago-Юність».

274294810 1898932736978944 1487076319704093385 n111 scaled

Підопічні тренерського дуету Мотуза і Клебана зустрілись з першоліговською командою Рипана в рамках підготовки до весняної частини чемпіонату. Загалом, першими активніше увімкнулись у гру саме «прикарпатці», які вже з перших хвилин матчу створювали небезпечні моменти, пише ПІК із посиленням на сторінку в соцмережі клубу з Калущини.

Класний момент на для відкриття рахунку у матчі на 22 хвилині мав Роман Москалик, який вийшов на побачення з кіпером команди суперника, однак не зумів реалізувати момент. Після цього всередині матчу футболісти «Blago-Юності» намагалися перемістити гру, яка точилася на їхній половині поля на половину поля суперника, моментами їм це все ж таки вдавалося.

На 34 хвилині поєдинку Канюк буквально врятував свою команду від пропущеного, вибиваючи м’яч практично з лінії воріт. До кінця першого тайму команди обмінялись ще кількома атаками, але забитого м’яча вболівальникам, яких зібралось число, побачити не вдалося.

Другу половину зустрічі знову активніше розпочали підопічні Рипана й гра точилася переважно біля воріт кіпера Семеніва, який замінив Макогона. «Blago-Юність» відбивались, намагались створювати й свої моменти, однак те що мало статись, сталося на 61 хвилині: «Прикарпаття» відкрило рахунок у матчі.

Кількома хвилинами після цього, не встигнувши оговтатись після першого пропущеного, у ворота команди з Калущини влетів і другий «круглий», рахунок 2:0. МФК «Прикарпаття» продовжували тиснути на ворота верхнянців до кінця матчу, однак рахунок на табло залишився незмінним: 2:0, сильнішою сьогодні виявилась франківська команда.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено