Івано-Франківськ

Лопата розломилася навпіл: у Калуші засудили чоловіка, який бив дружину лопатою

У суді жінка сказала, що жодних претензій до"благовірного" не має і просила не позбавляти його волі.

Bez nazvanyya

Калуський міськрайонний суд розглянув кримінальне правопорушення щодо чоловіка, який побив дружину, що спричинило тривалий розлад її здоров’я, повідомляє суд, пише ПІК.

“Згідно обвинувального акту чоловік, перебуваючи вдома, умисно вчинив конфлікт із дружиною, в ході якого наніс їй два удари дерев’яною лопатою по правому плечі. Один удар лопатою прийшовся по пальцях правої руки, два удари – по голові, після чого лопата розломилася навпіл”, – йдеться у повідомленні.

Тоді чоловік наніс потерпілій один удар кулаком у нижню щелепу та один удар кулаком у ніс.В  результаті стався закритий перелом правої кисті руки із незначним зміщенням відламків, закритий перелом спинки носа та значна черепно-мозкова травма із струсом головного мозку.

“Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав, щиро розкаявся, попросив вибачення у потерпілої, просив суворо не карати”,– повідомляє суд..

Потерпіла вказала, що жодних претензій до обвинуваченого не має, вони примирились, просила не позбавляти волі.

Суд вивчивши матеріали справи дійшов до висновку, що вина обвинуваченого у вчиненому ним кримінальному правопорушенні доведена повністю, а його дії слід кваліфікувати як умисне – середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Таким чином суд визнав винуватим чоловіка та призначив йому покарання 1 рік позбавлення волі. Однак звільнив від відбування покарання з випробуванням та встановив йому іспитовий строк 1 рік.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено