Івано-Франківськ

Мешканець Калуша заборгував доньці 80 тис грн аліментів: в суді проявив порядність

Калуський міськрайонний суд звільнив чоловіка від кримінальної відповідальності у зв’язку з дійовим каяттям.

konsultaciya20320mc 1 e1623938709765 scaled

Мешканець Калуша – злісний платник аліментів – після втручання прокуратури сплатив кошти на утримання дитини, повідомляє прокуратура Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Чоловік, достовірно знаючи про необхідність сплати аліментів на утримання малолітньої доньки, ухилявся від сплати встановлених рішенням суду коштів. Він допустив заборгованість на майже 80 тис. грн, а сам при цьому отримував доходи”, – йдеться у повідомленні  прокуратури.

Калуська окружна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно місцевого жителя за ухилення від сплати аліментів на утримання дитини (ч. 1 ст. 164 КК України).

“У ході судового розгляду, обвинувачений визнав свою вину у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та відшкодував кошти у повному обсязі, запевнивши, що в подальшому буде вживати всіх необхідних заходів для вчасної сплати аліментів на утримання дитини”, – зазначає прокуратура.

Ухвалою Калуського міськрайонного суду чоловіка звільнили від кримінальної відповідальності на підставі ст. 45 КК України, у зв’язку з дійовим каяттям.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено