Івано-Франківськ

Калуська ЦРЛ готується до монтажу кисневої станції

Калуська центральна районна лікарня готується до монтажу кисневої станції. Про це йшлося на позачерговому засіданні міської комісії з техногенно-екологічної безпеки

Калуська центральна районна лікарня готується до монтажу кисневої станції.

Про це йшлося на позачерговому засіданні міської комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, пише ПІК з посиланням на Вікна.

Як повідомив заступник генерального директора Калуської ЦРЛ Микола Дмитерчук, у лікарні капітально ремонтують систему киснепостачання, кошти на неї виділяють з державного бюджету, проте менше, ніж потрібно.

За словами Миколи Дмитерчука, загальна вартість документації і робіт майже 778 тис. гривень. Минулого року з держбюджету передбачили понад 765 тис. гривень, а за інформацією з обласного департаменту охорони здоров’я, який розподіляє державні кошти на кисневі станції, для Калуської ЦРЛ виділяють 680 тис. гривень. Киснева станція має забезпечити киснем два відділення на 45 ліжок.

«Ми вже приступили, готуємо майданчик  до 1 березня. За даними МОЗ, киснева станція має бути у нас до 1 квітня змонтована і введена в експлуатацію», — повідомив Микола Дмитерчук.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено