Івано-Франківськ

СБУ затримала Медведчука – Зеленський (ФОТОФАКТ)

На початку війни Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту.

Сьогодні, 12 квітня, СБУ затримала кума Володимира Путіна народного депутата Віктора Медведчука, про це повідомив президент України Володимир Зеленський та додав фото “втікача”, пише ПІК.

IMG 20220412 211207 874 scaled

“Проведено спецоперацію завдяки СБУ. Молодці! Деталі згодом. Слава Україні!”, – написав Зеленський.

Згодом СБУ України опублікувала ще одне фото затриманого Віктора Медведчука.

«Дякую усім співробітникам СБУ, зокрема, слідчим і контррозвідникам української спецслужби, які, виконуючи доручення Президента України Володимира Зеленського, довели свій професіоналізм і провели цю блискавичну та небезпечну багаторівневу спецоперацію із затримання поки що народного депутата Медведчука. Жоден зрадник не уникне покарання і буде відповідати за Законом України. За всією строгістю, за всі злочини сьогодення, до яких призвели його особисті дії в тому числі», – зазначив Голова СБУ Іван Баканов.

IMG 20220412 215440 529 scaled

Нагадаємо, 26 лютого Генпрокуратура доручила Нацполіції перевірити наявність Медведчука за адресою, де він перебуває під домашнім арештом. Медведчука на місці не було.

Довідково: один з провідних проросійських політиків в Україні підозрюється у низці тяжких злочинів проти національної безпеки. 8 жовтня 2022 Медведчуку вручили нову підозру – у держзраді та сприянні діяльності терористичної організації. Він перебував під домашнім арештом.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено