Івано-Франківськ

Де зупинитись у Тернополі: популярні й доступні готелі

Тернопіль вважається доволі затишним й спокійним містом західної України. А ще тут є різноманітні готелі на будь-який гаманець.

Де зупинитись у Тернополі: популярні й доступні готелі

Готелі у Тернополі: ми підібрали для Вас найпопулярніші з них. Зауважимо те, що гіди рекомендують заселятися якомога ближче до центру міста, адже звідти простіше дістатися визначних та цікавих місць і пам’яток. 

Готель “Alligator”

44c486b11a0eb607e2e10861fa53c87a

 Розташований не лише близько до центру, але й недалеко від залізничного вокзалу. Готель є частиною розважального комплексу, до якого входить аквапарк, SPA-центр, затишний ресторан, спортзал.

Ходили чутки, що на території готелю планується відкриття невеликого ігрового будинку. Проте, їх спростували. Хоча це не проблема, адже охочі пограти завжди можуть зробити це і в онлайн казино на реальні гроші. Для цього, навіть не потрібно виходити зі свого номеру. До речі, вони в «Alligator» чисті та затишні, тут є вся необхідна туристові побутова техніка.

Готель розташований за адресою: вул. Гайова, 29.

Готель «Глобус»

263118472 scaled

 Тут  є 51 комфортабельний номер, так що навіть у “високий” сезон для Вас, напевно, знайдеться місце. До готелю додатково входять ресторан, сауна, бар.

Готель розташований у “діловій” частині міста, за адресою: вул. С.Будного, 18.

Готель «Тернопіль»

370962 1212221636009834910 scaled

Може похвалитися найбільшою кількість позитивних відгуків від туристів. Він розміщений на самісінькому  березі Тернопільського ставка. Саме тому, з вікон готелю відкривається неймовірний краєвид. Це ідеальне місце для романтичного відпочинку закоханої пари. Тим паче місцевий ресторан «Панорама», де можна повечеряти за пляшкою вина, також знаходиться майже біля самої води. У меню включений різноманітний вибір страв європейської та української автентичної кухні.

Готель розташований за адресою: вул. Замкова, 14.

Готельний комплекс “Pallada”.

9235585 scaled

Вирізняється доступними цінами. Є номери «Люкс» та «Стандарт». Окрім готелю, комплекс включає також ресторан з живою музикою. Для гостей надається безкоштовне паркування.

Готель розташований за адресою: вул. С. Будного, 1.

ПРОМО

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено