Івано-Франківськ

Претензії до Агро-Дует з Коломийщини розглянув обласний суд: що ухвалив

Справу до суду скерувала ДСНС області.

1272133 news

ТОВ на Коломийщині не дотримувалось законодавства у сфері пожежної безпеки: Суд зобов’язав вжити заходи контролю, повідомляє відомство, пише ПІК.

Івано-Франківський окружний адміністративний суд задовольнив позов Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області до ТзОВ «Агро-Дует» про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю).

“З метою безпеки життя людей, які працюють в ТОВ «КОМПАНІЯ  «АГРО ДУЕТ», а також тих, які будуть здійснювати гасіння виниклої пожежі,  позивач просив заборонити експлуатацію будівель (споруд, приміщень) Товариства з обмеженою діяльністю, яке  знаходиться в с. Велика Кам’янка Коломийського району, окрім виконання робіт, пов’язаних з усуненням порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки”, – йдеться у рішенні суду.

Івано-Франківський адмінсуд вирішив:

«На момент прийняття рішення  відповідач не надав суду будь-яких доказів про усунення порушення вимог законодавства, які створюють загрозу життю та здоров’ю людей».

Словом, прийдеться усувати порушення.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено