Івано-Франківськ

Дайджест музичних прем’єр 13-19 червня: Alyona Alyona feat. Jerry Heil, LUIKU, KHAYAT та інші

Попри війну українських виконавців та гурти запропонували цікаві та патріотичні новинки.

MyCollages 2022 06 19T170516.581 scaled

ПІК зібрала найактуальніші прем’єри тижня.

Alyona Alyona feat. Jerry Heil – “Чому?”

Що цікавого? Відомі українські співачки Jerry Heil та Alyona Alyonaзаписали третій спільний трек про війну під назвою “Чому?” Чуттєва пісня за кілька днів зібрала понад 320 тисяч переглядів, а слухачі встигли назвати її новим шедевром.

“Чому в людей забрали домівки? Чому в людей забрали безпеку? Чому страждають невинні? Чому ллються дитячі сльози? З приходом війни ми з Jerry Heil усвідомили, що найкраще благо в світі – це служити. Проявляти любов. Усі істини – прості. Рідна земля не має аналогів“, – анонсувала ролик Alyona Alyona.

LUIKU, DIKANDA, ASANOV – “Сонце на бетонних стінах”

Що цікавого? Українські та польські музиканти LUIKU (фронтмен Дмитро Ципердюк), DIKANDA, ASANOV об’єдналися для запису нового треку “Сонце на бетонних стінах” на підтримку України.

“Трек, записаний двома мовами – українською та польською, має на меті нагадати світу, що страждання людей в Україні досі є буденними, що їм усе ще доводиться відправляти повідомлення з-за бетонних стін бомбосховищ під звучання сирен, які попереджають про повітряні, ракетні чи артилерійські атаки. Текст пісні побудовано на основі обміну такими повідомленнями”, – йдеться в описі відео.

KHAYAT – “Зорепад”

Що цікавого? Війна це не тільки ракети, кулі та знищені міста. Це також чиєсь дитинство, чиясь молодість і тд. Це вже кимось написана глава нашого життя, а от якою буде наступна – вже залежить тільки від нас.

Всі ми схильні ностальгувати та час від часу згадувати свої найщасливіші моменти, але дехто живе тільки минулим, не даючи собі шансу на ті щасливі моменти сьогодні. Треба намагатись рухатись далі . Жити тим, що ти маєш зараз і саме з цього будувати своє майбутнє”, – зазначив співак. 

Magnify – “За твоє життя”

Що цікавого? Гурт Magnify презентував сингл “За твоє життя”, присвячений єдності українського народу, який бореться з російськими окупантами. Оповідь у пісні ведеться від першої особи.

“У цей вирішальний час кожному з нас є що захищати. І кожен має свій бій. Хтось героїчно та самовіддано відстоює наше право жити вільно та виховувати дітей у гідному цивілізованому суспільстві. Хтось робить свій внесок завдяки натхненній та безперервній праці. А хтось бачить свій шлях у тому, щоб донести правду до всього світу”, – зізнався автор пісні Володимир Стан.

AVIATOR – 4.5.0.

Що цікаво? Гурт AVIATOR презентував трек “4.5.0.”, у якому зашифрували послання, яке українські захисники передають один одному, – на сленгу військових означає “все добре”, “все спокійно”.

REQUITIR – “Флешбеки”

Що цікавого? Гурт Requitirв дебютному треці “Флешбеки” філігранно змішав усі свої сутності: тут і пацанська вулична романтика, і суворість заводського краю, і відсилки до рідної Донеччини. Все це доповнюють танцювальні ритми тек-хаусу, качаючий грув та цікаві семпли, створюючи ідеальний баланс між клубною танцювальною музикою та поп-звучанням.

Війна 2014 року повністю змінила моє життя — я переїхав до Києва і сублімував усі свої почуття та емоції у музику. Попри це Маріуполь завжди залишався для мене рідним містом та притулком від Києва. Протягом 8 років я повертався туди, втікаючи від проблем та реальності. Саме одна з таких втеч і стала основою треку “Флешбеки”, – розповів співак. 

“Цей сон цей сон” Леся Нікітюк & Степан Гіга

Що цікавого? Українська ведуча та волонтер Леся Нікітюк випустила нову пісню про майбутнє Росії. Над створенням пісні Нікітюк працювала з відомим композитором і народним артистом України Степаном Гігою.

Нова пісня-спроба уявити, що буде з росіянами, якщо втіляться в життя їх найбільші страхи. Ця історія для підняття морального духу українців”, – прокоментувала Нікітюк.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено