Івано-Франківськ

Хіп-хоп: франківка у парі з киянином вибороли золото чемпіонату Європи в Афінах (ФОТО)

Хореографи Юлія Лека та Олександр Ушаков блискавично виступили у змаганнях хіп-хоп дуетів з 5-ти найсильніших у цьому виді танцю країн.

В Афінах пройшов чемпіонат Європи з черлідингу! Іванофранківка Юлія Лека в дуеті з Олександром Ушаковим з Києва вибороли золото, повідомляють на офіційній сторінці Федерації Черлідингу, пише ПІК.

291516105 5128146237240783 2563533688273309269 n scaled

На фото: Чемпіони Європи в змаганнях дорослих хіп-хоп дуетів Олександр Ушаков (Київ) та Юлія Лека (Івано-Франківськ) з президентом федерації Юрієм Крикуном і головним тренером національної збірної України Ганною Андрієнко.

«Члени національної збірної України тріумфально виступили на X чемпіонаті Європи, що цими днями проходить в Афінах. В змаганнях хіп-хоп дуетів серед 5-ти найсильніших країн за попереднім відбором у фіналі українці виграли золоту нагороду: Юлія Лека Yulia Leka (м.Івано-Франківськ ) – хореографиня, співзасновниця танцювальної школи Maasai та Олександр Ушаков – хореограф, педагог (м.Київ)”, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що наші золоті медалісти виступили у категорії Senior hip hop double (дорослі).

Представляли Україну на Чемпіонаті Європи 4 дуети – серед дорослих та юніорів в змаганнях фрістайл- та хіп-хоп дуетів.

Віце-чемпіонами Європи-2022 в змаганнях юніорських фрістайл-дуетів стали Дар‘я Репей та Аріна Пінчук (Одеса). Бронзовими призерами чемпіонату в змаганнях дорослих фрістайл-дуетів є Анастасія Холобко та Валерія Соловей (Кам‘янське).

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено