Івано-Франківськ

Дайджест музичних прем’єр 18-24.07: Леся Нікітюк, Tayanna, ROXOLANA та інші (ВІДЕО)

Минули сім днів, тож ПІК традиційно зібрала найактуальніші музичні прем’єри тижня.

MyCollages 2022 07 24T165913.430 scaled

Tayanna – “Гори”

Що цікавого? Співачка TAYANNA презентувала ліричну пісню «ГОРИ».  Пісня була написана ще рік тому про трудових мігрантів, але сьогодні набула нового змісту. На її створення співачку надихнув режисер Алан Бадоєв.

“Я вважаю, що у кожного українця, у кожній нашій клітині – закладений код, що тісно пов’язаний з нашою природою! В цій пісні відчувається справжня любов до України! До наших гір, до наших річок, полів, міст та сіл, до наших українських краєвидів, які руйнують, та які намагаються у нас відібрати…”.

Леся Нікітюк – “Блакитні очі”

Що цікавого? Телеведуча Леся Нікітюк записала пісню-присвяту українським захисникам. Зокрема, близькому другу Лесі Денису Ріхтеру, який загинув у Луганській області. Музику написав Руслан Квінта.

ROXOLANA – Не бійся

Що цікавого? 21 липня, через тиждень після ракетного обстрілу у Вінниці, співачка і сонграйтерка ROXOLANA випустила пісню, в якій закликала українців не боятися і вірити в перемогу України.

Пісню «Не бійся» співачка написала у перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну, але тоді так і не наважилась її випустити. За словами ROXOLANA, їй здавалось, що у такі важкі часи люди потребують більш підбадьорливих і життєрадісних композицій. Але ракетний обстріл Вінниці змінив її ставлення до власної пісні.

E.K.A – “Ти любиш мене”

Що цікавого? Романтичне відео від рок-гурту E.K.A.Українські рокери запрем’єрили яскравий кліп, який відзняли в неймовірній Португалії ще до початку повномасштабного вторгнення росії. Прем’єра відбулась в день народження фронтвумен гурту Каті Бойко. «Ти любиш мене» — другий сингл з альбому, роботою над яким гурт займається зараз у час, вільний від благодійних концертів.

Кліп на пісню «Ти любиш мене» був створений у Португалії популярним українським кліпмейкером Владом Разіховським (відомий за співпрацею з гуртом “Без Обмежень”, Іриною Білик, Наталею Могилевською, Олександром Пономарьовим та іншими).

“Кохання завжди дарує крила і віру в завтрашній день. У сьогоденних реаліях, коли країна перебуває у стані війни, нас рятує почуття любові. І тільки через любов до своєї країни, до рідних і близьких ми здобудемо довгоочікуваний мир, – впевнена фронтвумен гурту Е.К.А. Катя Бойко.

Саїд Джурді – “Я повернусь додому”

Що цікавого? Буквально за місяць до початку повномасштабного вторгенння росії в Україну Саїд Джурді розпочав новий музичний проєкт у співпраці з київською студією, який продовжує до сих пір. Пісня «Додому», прем’єра якої відбулась сьогодні, також народилась ще задовго до війни. Як розповідає Саїд, де б він не був, Україна лишається для нього найріднішим місцем.

«Думками я завжди з Україною і давно хочу повернутись сюди, хоча певні життєві обставини тривалий час заважають мені це зробити. Під час пандемії закінчився термін моєї посвідки і з тих пір мені двічі відмовляли у наданні української візи. Тепер розпочалась ця жахлива війна. Але мої серце та душа належать Україні, я постійно бачу сни про своє повернення і вирішив випустити пісню «Додому». Адже вірю, що не тільки я — ті мільйони українців, яких загарбники змусили виїхати — всі ми дуже скоро знову побачимо рідний край та візьмемось за відбудову прекрасної держави. Вірю в перемогу України над ворогом!”, – розповів Саїд Джурді.

Вася Демчук та Олексій Костильов – “Не забуду”

Що цікавого? Співаки Вася Демчук та Олексій Костильов записали дуетний трек “Не забуду”. За словами виконавців, це пісня про життя, яке має продовжуватися навіть через призму війни.

“Ця пісня – бажання запам’ятати в історії, в нашій пам’яті всі емоції та відчуття, які ми проживаємо прямо зараз усі разом. Ми досі живемо 24.02, він був справді “лютим” місяцем. Кожен по-різному рятується у найважчі моменти війни. Як я і співаю, хотілося б, щоб це був “просто жах і ми скоро прокинемося”, – розповів співак.

LESAN – “Українка”

Що цікавого? Співак LESAN випустив трек про справжніх українських супергероїнь.  Трек «Українка» про суперсилу наших дівчат, яка криється не лише в їхній красі та пристрасті, а й у сміливості і відвазі, яку вони демонструють зараз. У своїй пісні співак запевняє, що голлівудські кіноакторки та навіть відомі моделі ніколи не стоятимуть на одному п’єдесталі з нашими дівчатами. Адже українки вибороли свою першість у серцях кожного. 

“Наші дівчата зараз відомі на весь світ. Ними захоплюються мільйони і я не виняток. Українки, які зараз воюють у лавах ЗСУ чи волонтерять, наближаючи нашу перемогу, стали гідним прикладом для наслідування. А для багатьох ще й справжніми українськими супергеройками”, – вважає артист. 

Читайте також на ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено