Івано-Франківськ

У Львові школяр-винахідник розробив портативну зарядну станцію для військових

Оскільки хлопець все робить сам, він не може виготовляти багато таких пристроїв, тому місто шукатиме варіанти розширення виробництва.

f5898d5

Школяр 10-класник зі Львова Захар Щурко самотужки розробив портативну зарядну станцію для військових, повідомили у Львівській міській раді.

Хлопець вирішив допомогти військовим та створив потужну зарядку, дешевшу за заводські аналоги. За гроші, які відкладав на ноутбук і велосипед, він зробив портативну станцію зарядки пристроїв.

Він легкий у використанні і може заряджатися від розетки, прикурювача, який є в автомобілі, чи сонячної панелі, яка входить у комплект.

Для виготовлення однієї станції хлопець витрачає близько 20 000 гривень та 7 днів роботи.

1U5A0833 scaled

Винахід хлопця не залишився поза увагою, місцева влада планує допомогти 15-річному хлопцю налагодити масове виробництво

«В часи війни важливо виготовляти нову якісну продукцію, особливо ту, яка потрібна зараз для армії. Сьогодні Захар презентує новий продукт – зарядну станцію Лео Energy, яка може працювати в польових умовах та заряджати квадрокоптери, рації та іншу необхідну техніку. Продукт зроблений у Львові і зробимо все можливе, щоб виготовляти його в більшій кількості, щоб наші військові атакували ворога із ще більшою силою», – наголосив Андрій Садовий.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено