Івано-Франківськ

Військові Нової Зеландії навчатимуть бійців ЗСУ

Нова Зеландія направляє ще 120 військовослужбовців Новозеландських сил оборони до Великої Британії для допомоги у навчанні українських військових.

233963 new zealand gettyimages

Вони приєднаються до інших країн-партнерів у зусиллях Великої Британії щодо навчання 10 000 українських військовослужбовців.

Про це йдеться у повідомленні на сайті уряду Нової Зеландії, пише ПІК з посиланням на Суспільне.

Це доповнює 30 військовослужбовців, направлених у травні для навчання українських військових управлінню артилерією. Зазначається, що тренування бійців ЗСУ є частиною низки дій новозеландського уряду, яка включає фінансову підтримку на суму понад 40 мільйонів доларів та запровадження санкцій щодо 840 фізичних та юридичних осіб.

Дві навчальні групи тренуватимуть український особовий склад веденню бойових дій на передовій, зокрема поводженню зі зброєю, першій медичній допомозі та іншим навичкам.

“Нова Зеландія чітко заявила, що ми продовжуватимемо відповідати на заклик України щодо практичної підтримки, оскільки вони захищають свою батьківщину та народ від невиправданого вторгнення Росії”, — заявила прем’єр-міністерка Джасінда Ардерн.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено