Івано-Франківськ

Коломия отримала зворушливий подарунок до Дня Незалежності України (ФОТО)

Нехай ця синьо-жовта писанка постійно нагадує про силу нашого духу та традиції, які творять нас українцями.

300590657 508364284626623 215797460062010680 n scaled

Відтепер Коломия зустрічає мешканців та гостей міста одним зі своїх символів. Писанка в барвах нашого прапора тепер прикрашає кільце на перетині вулиць Грушевського та Карпатської, повідомив у мережі голова громади Богдан Станіславський, пише ПІК.

“Ще на початку цього року в заступника міського голови Володимира Григорука та начальника управління комунального господарства Андрія Радовця виникла ідея прикрасити цей транспортний вузол нашого міста. Початок повномасштабної війни відтермінував ці плани, але цю ідею вдалося реалізувати до Дня Незалежності”, – йдеться у дописі.

Голова розповів як же вдалося це все зробити в часі війни.

“Встановлення писанки було в планах закупівель управління комунального господарства. Коли ми змогли оголосити закупівлю, на неї подалися охочі. Переможець висловив бажання встановити свій витвір попередньо, без оплати за нього. Таким чином, підприємець Ольга Володимирівна Аннюк вирішила зробити подарунок нашій громаді. Договір з нею укладений до кінця цього року та може бути продовженим у наступному”, – зазначив очільник громади.

Нехай ця синьо-жовта писанка постійно нагадує про силу нашого духу та традиції, які творять нас українцями.

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено