Івано-Франківськ

СІЗО в Росії заповнені на 96%: де найбільший надліміт

Люди сплять на підлозі, камери та коридори у грибку, чорні туалети, іржаві труби.

Snymok 15

Слідчі ізолятори в Росії заповнені на 96%, йдеться у відповіді головного управління ФСВП на запит “Комерсанта”, пише ПІК з посиланням на публікацію у Настоящєє время”

“Як розповіла правозахисниця Єва Меркачова, у московському ізоляторі “Матросская тишина” спостерігався перелеміт 43%, а кількість “зайвих” ув’язнених становила 600 осіб. Зокрема, у третьому корпусі СІЗО “люди сплять на підлозі, камери та коридори у грибку, чорні туалети, іржаві труби”, – йдеться у публікації.

В ізоляторі визнають проблему, але куди відправити ув’язнених – не знають: етапувати людину до сусіднього регіону немає можливості, оскільки там також немає місць.

“У травні ФСВП прозвітувала про те, що в Росії переповнено 50 із 203 слідчих ізоляторів. Найбільш складна ситуація спостерігається в анексованому Криму, в Амурській, Воронезькій та Московській областях, у Москві, Карелії та Татарстані, а також у Краснодарському краї та Ставропольському краї”, – зазначає видання.

Проте не виключено, що потенційні вояки в росії краще воліють потрапити у “скотські” СІЗО, аніж на “спецоперацію” в Україну.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено