Івано-Франківськ

Франція та Марокко битимуться за вихід у фінал: анонс півфіналу Чемпіонату світу-2022

На чемпіонаті світу-2022 в Катарі залишається все менше невирішених питань.

image 3 scaled

Збірні Франції та Марокко зійдуться у битві за вихід в фінал. Збірна Марокко стане першою африканською командою в історії, яка зіграє у півфіналі чемпіонату світу, розповідає ПІК із посиланням на “Інформатор“.

Франція – Марокко

Збірна Франції забезпечила собі вихід у плей-оф вже після двох перших турів. Французи перемогли Австралію 4:1 та Данію 2:1. У матчі третього туру Франція програла 0:1 Тунісу, але це не завадило команді зайняти перше місце у групі. В 1/8 фіналу французи без суттєвих труднощів пройшли збірну Польщі. А от у чвертьфіналі Франції прийшлось нелегко. Збірна Англії грала на рівних і могла перевести гру в овертайм, але Кейн не реалізував пенальті.

Збірна Марокко стала головним відкриттям ЧС-2022. Марокканці виграли свою групу, здобувши перемоги над збірними Бельгії та Канади, та зіграли внічию зі збірною Хорватії. У 1/8 фіналу Марокко у суперники дісталась грізна збірна Іспанії. Втім іспанці так і не змогли забити жодного м’яча, навіть у серії післяматчевих пенальті. У чвертьфіналі збірна Марокко грала проти збірної Португалії і здобула перемогу, ставши першою збірною із Африки в історії чемпіонатів світу, яка вийшла у півфінал.

Прогноз букмекерів на матч

Аналітики вважають фаворитом збірну Франції. Коефіцієнт на перемогу діючих чемпіонів світу – 1,55. Шанси на нічию оцінюють коефіцієнтом – 4,0, а на перемогу збірної Марокко – 7,6.

Трансляція поєдинку

  • Франція — Марокко (14 грудня, початок матчу о 21-00). Арбітр: Сесар Рамос (Мексика) Трансляцію можна переглянути на регіональних каналах «Суспільного», сайті «Суспільне Спорт» а також на платформі MEGOGO.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено