Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. Хорватія – Марокко: анонс матчу за третє місце Чемпіонату світу-2022

На ЧС-2022 визначиться володар бронзових медалей

493876

У суботу, 17 грудня, на чемпіонаті світу з футболу-2022 відбудеться поєдинок за третє місце. Збірній Хорватії протистоятиме збірна Марокко, розповідає ПІК із посиланням на “Інформатор“.

Хорватія – Марокко

Збірні Хорватії та Марокко вже зустрічались між собою на ЧС-2022. Команди потрапили в одну групу і розпочинали турнір очним поєдинком. Гра пройшла у рівній боротьбі і закінчилась з рахунком 0:0.

Після того поєдинку збірна Хорватії перемогла збірну Канади і зіграла внічию зі збірною Бельгії. Це дозволило хорватам посісти друге місце у групі. У матчі 1/8 фіналу Хорватія по пенальті пройшла збірну Японії. У чвертьфіналі Хорватії дістався головний фаворит ЧС-2022 збірна Бразилії. Основний час поєдинку закінчився нульовою нічиєю. Неймар відкрив рахунок наприкінці першого екстра-тайму, але гол Петковича на 117-й хвилині врятував збірну Хорватії. У серії пенальті точнішими були гравці хорватської команди.

У півфіналі Хорватія грала проти збірної Аргентини. Хорватія діяла активніше і володіла ініціативою. Але на 32-й хвилині Аргентина провела контратаку. Голкіпер збірної Хорватії невдало вийшов на перехоплення і збив Альвареса. Пенальті холоднокровно реалізував Мессі. На 39-й хвилині забив вже сам Альварес. Ну а на 69-й хвилині той же Альварес остаточно поховав надії збірної Хорватії вийти у фінал.

Збірна Марокко стала головним відкриттям ЧС-2022. Після нічиєї з Хорватією у першому матчі марокканці обіграли збірні Канади та Бельгії. Збірна Марокко зайняла перше місце і у 1/8 вийшла на збірну Іспанії. Іспанці так і не змогли знайти шлях до воріт суперника. Не забили гравці збірної Іспанії навіть у серії післяматчевих пенальті. У чвертьфіналі збірна Марокко з рахунком 1:0 перемогла Португалію і стала першою африканською збірною, яка вийшла до півфіналу чемпіонату світу.

Півфінальний поєдинок проти Франції почався для марокканців жахливо. Команда пропустила вже на 5-й хвилині а згодом через травму втратила капітана. Марокканці втратили кілька моментів, а на 79-й хвилині пропустили другий м’яч.

Прогноз букмекерів на матч

Аналітики вважають фаворитом збірну Хорватії. Коефіцієнт на перемогу команди – 2,37. Шанси на нічию оцінюють коефіцієнтом – 3,5, а на перемогу збірної Марокко – 3,15.

Нагадаємо, мер Франківська збирає справжніх фанатів футболу у пункт обігріву на стадіоні “Рух”.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено