Івано-Франківськ

На Львівщині з’явиться спецклініка із протезування та реконструкції

Заклад має повністю відновлювати українців після пережитого на війні.

321491094 550596869994433 5685811653212240845 n

Дружина Президента Олена Зеленська розповіла про роботу щодо відкриття клініки з протезування та реконструкції понівечених частин тіла людини Superhumans на Львівщині.

“Ви могли бачити цю новину: на лондонському аукціоні «Сотбіс» за еквівалент 11 млн доларів продали автівку Фредді Мерк’юрі, яка останні роки належала нашому Андрію Данилку. Та це зовсім не про шоу-біз: усі виручені кошти Андрій спрямував на проєкт Superhumans, амбасадором якого став віднедавна, так само як Монатік і Масі Найєм”, – зазначила Зеленська.

Вона нагадала, що у Львові створюється клініка для протезування дорослих і дітей, здійснення операцій із реконструкції понівечених частин тіла, а також лікування посттравматичного стресового розладу, передає ПІК з посиланням на Укрінформ.

“Тобто цей безпрецедентний в Україні заклад має повністю відновлювати українців після пережитого на війні. Повертати те, що намагався відібрати агресор: здоров’я, спроможність, можливості”, – додала Зеленська.

За її словами, нині заради цього ми відправляємо наших травмованих співвітчизників за кордон, “але незабаром усі найкращі світові практики будуть доступні в Україні”.

Також дружина Президента повідомила, що Superhumans відремонтує великий басейн, де якнайкраще відновлювати кінцівки та забезпечувати реабілітацію.

“До команди приєднався медичний директор Андрій Віленський. Андрій Борисович – педіатр і багаторічний керівник багатьох успішних клінік. Він уже формує чергу пацієнтів, планує корпус із реабілітації та шукає медичний персонал”, – повідомила Зеленська.

Вона зазначила, що представники Superhumans і Міністерства охорони здоров’я підписали офіційний меморандум про співпрацю, мета якої – забезпечити українцям, які зазнали травм війни, найкращу світову експертизу.

“А головне, медичні сервіси, які надаватиме Superhumans, будуть безкоштовними і для військових, і для цивільних. Бо ми хочемо побудувати не лише суперклініку, але й суперкраїну для українців – наших суперлюдей”, – наголосила дружина Президента.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено