Івано-Франківськ

Скандал із закупівлею харчів: заступник міністра оборони подав у відставку

Повідомляється, що міністр оборони Олексій Резніков уже звернувся з відповідним поданням до Кабміну.

364671b shapovarlov690

Заступник міністра оборони В’ячеслав Шаповалов подав у відставку на фоні скандалу через закупівлі за завищеними цінами продуктів для харчування українських військових, пише ПІК з посиланням на УП. 

“В’ячеслав Шаповалов, який відповідав за тилове забезпечення ЗСУ, попросив звільнити його, щоб не створювати загрози для стабільного забезпечення Збройних Сил України внаслідок кампанії звинувачень, пов’язаних з закупкою послуг харчування. Міністр оборони підтримав прохання Шаповалова щодо його звільнення з посади заступника”, – йдеться у повідомленні Міноборони.

У Міноборони зазначили, що Шаповалов працював “з максимальною відповідальністю” і “незважаючи на шалений опір”, зміг “не тільки налагодити поточну роботу у критичних умовах війни, коли армія збільшилася у рази”, а й “реалізувати низку реформ”.

Серед яких, зокрема відомство називає демонополізацію послуги харчування ЗСУ, знищення монополії у секторі забезпечення паливо-мастильними матеріалами, створення “запасу міцності” з чверті мільйона бронежилетів та понад 150 тисяч шоломів, а також форми та інших предметів речового забезпечення солдатів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено