Івано-Франківськ

БАСКЕТБОЛ. “Говерла” отримала технічну перемогу над “Мавпами”

Підопічні Євгена Мурзіна розпочали бабл Суперліги в Луцьку з перемоги без гри.

325380853 1569729903508963 2994388199312298124 n 1 scaled

Черкаські Мавпи направили на адресу ФБУ лист, в якому повідомили про епідемію ОРВ в команді, в наслідок чого клуб попросив про перенесення своїх матчів баблу в Луцьку. Однак, зробили це з порушенням часових рамок.

ідповідно до положень пункту 11.3 чинних Правил проведення Чемпіонату України “у разі, якщо команда не має в наявності 10 гравців на гру по причині хвороби, керівнику Клубу необхідно звернутись до Департаменту не пізніше ніж за два дні до початку туру та надати підтверджуючі документи (результат тестування на COVID-19, довідку лікаря, лікарняний) на всіх гравців, що заявлені у відповідному сезоні, які захворіли та будуть відсутні на іграх туру. У такому випадку кількість гравців не повинна бути меншою за 8 гравців. У разі, якщо клуб не зможе своєчасно надати підтверджуючі документи, команді за кожну гру туру буде зарахована поразка “Позбавленням права» і нуль очок у турнірній таблиці”.

Клуб надав підтверджуючі документи щодо захворювання 7 гравців за 21 годину до початку туру.

В огляду на це, через відсутність гравців Черкаських Мавп на матчі проти Прикарпаття – Говерли (початок о 12:00 27 січня) буде поставлене питання щодо зарахування черкаському клубу поразки “Позбавленням права”. Крім того, буде ініційовано питання щодо зобов’язання БК “Черкаські Мавпи” сплатити компенсацію витрат, пов’язаних з плануванням та організацією гри, а також відповідних витрат, понесених господарем баблу – БК “Старий Луцьк”.

Дві наступні гри за участю Черкаських Мавп проти Політехніки-Галичини та БІПИ будуть перенесені. Про дати перенесених ігор буде повідомлено пізніше.

Читайте також на ПІК: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено