Івано-Франківськ

Прем’єр-міністр Шмигаль у Італії: з ким зустрівся і про що говорив з тамтешніми політиками

Зокрема, наша держава очікує, що комплекс SAMP/T якнайшвидше прибуде в Україну та стане на захист українського неба.

Прем'єр-міністр Шмигаль у Італії: з ким зустрівся і про що говорив з тамтешніми політиками

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у середу, 26 квітня прибув з робочим візитом до Італії. Тут очільник уряду візьме участь у Конференції з відновлення України.

Також Денис Шмигаль обговорив нагальні питання з Президентом, Прем’єр-міністром і Міністром оборони Італії, а також із головами палат італійського Парламенту. Про це він повідомив у своїх соцмережах, пише ПІК.

“Під час нашої зустрічі обговорили актуальні напрямки співпраці: фінансовий, оборонний, санкційний сектори. Цінуємо військово-технічну допомогу Італії для сил безпеки й оборони України. Розраховуємо, що комплекс SAMP/T якнайшвидше прибуде в Україну та стане на захист українського неба. Очікуємо, що Італія так само підтримає вступ України в НАТО. Адже це стане найкращою гарантією миру та безпеки в Європі”, – написав він.

Український прем’єр додав, що разом із партнерами формуємо міцну та непохитну підтримку України у світі та залучаємо іноземний бізнес до відбудови нашої країни.

Італія підтримуватиме Україну стільки, скільки буде потрібно. Вдячний за ці слова солідарності Президенту Італії Серджо Маттареллі.  Під час нашої зустрічі обговорили актуальні напрямки співпраці: фінансовий, оборонний, санкційний сектори. Цінуємо військово-технічну допомогу Італії для сил безпеки й оборони України. Розраховуємо, що комплекс SAMP/T якнайшвидше прибуде в Україну та стане на захист українського неба.  Вдячні за готовність долучитися до реалізації Формули миру Президента Володимира Зеленського, а також за підтримку європейських прагнень України. Очікуємо, що Італія так само підтримає вступ України в НАТО. Адже це стане найкращою гарантією миру та безпеки в Європі.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено