Івано-Франківськ

Короткочасні дощі, подекуди з грозами: якою буде погода в Україні 8 червня 2023 року

Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с, вдень у західних областях місцями пориви 15-18 м/с.

011d1e1 rain

Погода в Україні 8 червня: мінлива хмарність. У західних, місцями в північних, Вінницькій, Черкаській та Полтавській областях короткочасні дощі, подекуди з грозами, на решті території без опадів. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр, пише ПІК.

“Температура вночі 12-17°; вдень 23-28°, на заході та півночі країни 19-24°; на високогір’ї Карпат вночі 7-12°, вдень 13-18°”, – йдеться у повідомленні.

Короткочасні дощі, подекуди з грозами: якою буде погода в Україні 8 червня 2023 року

За прогнозами синоптика Наталки Діденко, 8-го червня короткочасні дощі, місцями з грозами, пройдуть в західних областях, північних, на Вінниччині, Черкащині та Харківщині (скоріше в другій половині дня). На заході місцями ймовірні зливи та шквалисте посилення вітру.

“На решті території України опадів не передбачається. Вітер передбачається з північного сходу, помірний, при грозах поривчастий. Температура повітря розділиться. На заході та півночі очікується свіжа погода, +19+24 градуси, на решті території +24+27 градусів, на Херсонщині. Миколаївщині, Одещині та в Криму +25+28 градусів”,зазначила вона.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено