Івано-Франківськ

Сміттєва алея: на Долинщині туристи не прибирають за собою сміття (ФОТО)

Навіть встановлені поблизу рекреаційних місць сміттєві контейнери не допомагають.

Сміттєва алея: на Долинщині туристи не прибирають за собою сміття (ФОТО)

На Долинщині лісничий Мало-Тур’янського лісництва був прикро вражений, побачивши гори сміття на рекреаційному місці «Дубина». Це місце відпочинку організоване на узбіччі дороги Р-21 «Долина-Хуст» на території Мало-Тур’янського лісництва. Відповідний допис з’явився у групі “Долина LIVE”, пише ПІК.

Сміття, яке залишили відпочиваючі на рекреаційному місці, не з неба впало, а з’явилося завдяки недобросовісним відвідувачами рекреаційних місць.

“А працівникам лісової охорони Мало-Тур’янського лісництва приходиться весь цей непотріб прибирати. Як боротися з такою проблемою, наразі відповіді у лісгоспі не має. Не зважаючи на інформаційні аншлаги, різного роду попереджувальні написи «Не сміти в лісі», «Будьте людьми – приберіть після себе», «Не забруднюй річки і водойми», люди роблять і те, і інше”, – йдеться у повідомленні.

Мало того, багато хто в ліс приїжджає на власному автомобілі, знищуючи трав’яний покрив і забруднюючи довкілля вихлопними газами, та й ще залишають після себе гори сміття. Щоб уникнути таких краєвидів філія «Вигодське лісове господарство» ДП “Ліси України” встановлює сміттєві контейнери в рекреаційних місцях.

“Але чи вирішують вони проблему? Зайшовши в ліс із сторони будь-якої центральної дороги, спостерігаємо неприємну картину: свого роду сміттєва алея”, – додають у дописі.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено