Івано-Франківськ

Як на Косівщині на благодійному фестивалі із традиціями гуцулів знайомили (ВІДЕО)

Третього вересня у селі Шепіт, що у Косівському районі, вперше відбувся благодійний фестиваль "Смак з Косова".

Фестиваль має на меті популяризувати сирного коника, місцеві народні ремесла, промисли, традиції Гуцульщини, зокрема й гастрономічну спадщину. Також під час заходу зібрали кошти на потреби 108 батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Як все відбувалося, чим дивували гостей фестивалю та які у них враження – дивіться у сюжеті ПІК.

 

Благодійний фестиваль відбудеться в рамках проєкту «Фестиваль – стала ініціатива та ефективний інструмент промоції історичної та культурної спадщини у прикордонних регіонах України та Польщі», що реалізовує громадська організація «Прикарпатська інформаційна корпорація» в партнерстві з Косівською міською радою та урядом гміни Соліна, завдяки підтримці Європейського Союзу та Програмі PL-BY-UA 2014-2020.

Примітка: створено та підтримано за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва європейського інструменту сусідства Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Назва проєкту – «Фестиваль – стала ініціатива та ефективний інструмент промоції історичної та культурної спадщини у прикордонних регіонах України та Польщі». За зміст несе відповідальність лише ГО «Прикарпатська інформаційна корпорація» і він не відображає позиції Європейського Союзу.

Детальніше про фестиваль читайте у групі “Смак з Косова”.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено