Івано-Франківськ

“Відновлення економіки на звільнених територіях”: стартував новий бізнес-проєкт (ФОТО)

Голова мета міжрегіонального проєкту - підтримка малого та середнього підприємництва, стимулювання розвитку бізнесів на звільнених регіонах України.

001 2 scaled

Команда громадської організації «Розвиток бізнес сектору України» розпочинає реалізацію проєкту «Відновлення економіки на звільнених територіях» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), розповідає ПІК.

Проєкт триватиме п’ять місяців та охопить прифронтові регіони України, а саме Чернігівську, Сумську, Донецьку, Запорізьку, Дніпропетровську та Харківську області. Метою проєкту є підтримка малого та середнього підприємництва, стимулювання розвитку бізнесів в звільнених регіонах України.

222 6 scaled

З цієї нагоди 21 вересня у конференц-залі «Парк Готель» відбувся круглий стіл в онлайн та офлайн форматі між представниками уряду, регіональними органами влади, торгово-промислових палат  бізнесу.

Під час заходу команда проєкту розповіла детальніше про нову ініціативу, а також відбудеться обговорення проблематики та можливостей для бізнесу на національному та регіональному рівнях.

«Ми ставимо собі за мету посприяти відновленню зав’язків та системній співпраці між підприємцями дванадцяти областей. Повномасштабна війна в Україні створила для бізнесу серйозні виклики. Але завдяки правильним підходам, є чимало успішних бізнес-кейсів, що можуть бути прикладом для інших. Ми маємо про них розповідати. Адже бізнес – це основа економіки країни», – сказала керівниця проєкту Леся Круп’як.

Серед учасників були представники міністерств, керівництво ОВА, керівництво регіональних центрів зайнятості, керівництво Івано-Франківської та Павлоградської територіальних громад, Президенти Торгово-Промислових палат, представники бізнесу.

Проєкт «Відновлення економіки на звільнених територіях» відбудеться у два етапи. 

На першому етапі команда проєкту організує три стадітури в Чернігівській, Сумській та Дніпропетровській областях, де учасники зможуть побачити як працює малий та середнійбізнес в прифронтових регіонах.

«Під час стаді-турів відбудуться зустрічі, навчання, поїздки на підприємства, які представляють відповіднугалузь і, паралельно, ми будемо чути урядовців, регіональну владу, ми будемо чути бізнес. І якраз в контексті цього всього ми зробимо висновки щодо того, які потрібні зміни для тих програм, які діють, а що треба нового», – розповіла проєктна менеджерка, бізнес-експертка Марія Савка.

На другому етапі відбудеться міжрегіональнийбізнес-форум у Чернігові, де представлять успішні бізнес-кейси

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено