Івано-Франківськ

“Проживайте своє життя, а не наше”: Вірастюк відверто розповів про своє розлучення (ФОТО)

Прикарпатський нардеп пояснив, наразі не має фінансової можливості сплачувати такі аліменти, які вимагає від нього дружина.

94555a7a26b4e9a57cfcd31fa75ec928

Народний депутат України Василь Вірастюк написав відвертий допис у соцмережі щодо свого розлучення, а також судової тяганини від екс-дружини Інни, розповідає ПІК.

«Рішення прийняв безпосередньо я, ще на початку жовтня 2022 року! Якщо мене не змусять, то ви ніколи і не дізнаєтесь про істинні причини нашого розлучення», – написав Василь.

Окрім того, він відповів на звинувачення дружини, яка наче б то стверджує, що Вірастюк ховає гроші від дітей.

vyraty scaled

«Я увесь час допомагав і зараз допомагаю своїм дітям (фінансово, і це адекватна сума), але “апетит” дружини в рази перебільшує мої можливості. Я готовий нести відповідальність за дітей, і хотів би щоб вони проживали зі мною», – каже нардеп.

620a31558dbbe1644835157

Щодо спільного з дружиною майна, то його поділ вирішить суд.

«Вивчивши мою (нашу) декларацію 2020 року (щодо нерухомості), в мене (у нас) була можливість (ще до мого депутатства) забезпечити всіх дітей у перспективі окремими квартирами!», – додав Вірасюк.

Він також зауважив, що «більше жодних пояснень та коментарів для преси, пояснень щодо нашого розлучення (всі питання і відповіді виключно через суд), хіба якщо мене до цього змусить поведінка екс-дружини».

22

Нагадаємо, Василь Вірастюк та його ексдружина Інна були у шлюбі з 2007 року. Пара виховувала двох синів – 15-річного Олега та 7-річного Олександра. Також він має 20-річного сина Адама від попереднього шлюбу.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено