Івано-Франківськ

“З новим ректором колектив ІФНТУНГ може багато досягти”, – Олександр Романюк

Цілі та пріоритети університету повинні працювати на сучасного випускника - фахівця енергетичної галузі.

123 scaled

У п’ятницю, 13 жовтня, на Івано-Франківщині відбувається унікальна для нафтогазової спільноти України подія – 6-й Міжнародний паливний конгрес, розповідає ПІК.

Масштабний захід відбувається в межах Міжнародного нафтогазового форуму «Нафтогазова енергетика-2023», присвяченого проблематиці енергетичного переходу.

Зокрема, під час конгресу виступив екс-директор АТ «Укргазвидобування» Олександр Романюк, до слова, випускник ІФНТУНГ.

«Університет знаходиться в унікальній точці розвитку. Колектив університету вибрав нового ректора, ми як представники наглядової ради університету намагаємося допомогти, в стратегічному баченні нового розвитку та університету. Мені, як випускнику університету хочеться щоб стартові зарплати в студентів були такі самі як і за кордоном. Для цього потрібно багато роботи, партнерства, кошти. Але спочатку треба поставити цілі і пріоритети.  Я вірю, що все можливо. Я вважаю, що з новим ректором колектив університету може багато досягти», – наголосив Романюк, який також є членом наглядової ради ІФНТУНГ. 

photo 2023 10 13 10 55 56 scaled

ДОВІДКОВО:

Олександр Романюк — український вищий керівник, екс-генеральний директор АТ «Укргазвидобування» (до січня 2023 року).

У червні 2015 року Олександра Романюка призначено першим заступником голови правління АТ «Укргазвидобування». З травня 2020 року — директором дивізіону «Розвідка та видобування» НАК «Нафтогаз України».

Має понад двадцять років досвіду реформування та управління приватними та публічними компаніями.

391680468 750352297134172 5909481048306198113 n scaled

Нагадаємо, що Міжнародний паливний конгрес, який вже не вперше проходить в ІФНТУНГ – важлива й непересічна подія для майбутнього галузі. Адже ідея його проведення полягає в тому,  аби дати можливість активним учасникам SPE, молодим науковцям і студентам, які навчаються за спеціальностями нафтогазового спрямування, представити свої ідеї щодо вирішення ключових питань у галузі, ознайомитись із передовим досвідом професіоналів й обмінятись знаннями і навиками.

А також – максимально наблизити програми університетів до поточних і майбутніх потреб енергетичного сектора. Тому сміливо можна вважати, що на таких подіях народжуються нові ідеї, які лягають в основу розвитку галузі.

Зокрема, в рамках форуму також відбувся VI Міжнародний студентський паливний конгрес.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено