Івано-Франківськ

Значення імені Андрій: походження, характеристика, іменини, відомі люди

Чоловік з таким ім’ям зазвичай непередбачуваний, цілеспрямований, упевнений.

Значення імені Андрій: походження, характеристика, іменини, відомі люди

Походження імені Андрій: за однією з версій воно утворено від слова “андрос”, що в перекладі звучить як “чоловік”. За іншою ж версією – походить від слова “андрейос”, яке означає “мужній”, пише ПІК.

Чоловіче ім’я Андрій завжди було популярним у слов’янських країнах. Багато батьків і зараз обирають це ім’я для хлопчиків. Воно полюбилося в народі завдяки гарному звучанню та сильному значенню.

Використовують такі форми імені Андрій: Андрійко, Андрюша, Андрюха, Андрюня, Андрюсик, Андрюньо, Андрійчик, Андрюшко.

Ім’я Андрій в історії

Апостол Андрій Первозванний – один з найвідоміших особистостей в історії. Первозванним його називають через те, що він був покликаний Ісусом Христом, як перший з апостолів. Після розп’яття Христа він став свідком Його воскресіння і Вознесіння. Після хресної смерті Христа, апостол проповідував його вчення на землях Віфінії, Фракії, Македонії, Еллади і Скіфії. Наділений даром зцілювати, він воскрешав дітей після смерті. Він був розп’ятий на Хресті в Патрах в 67 році.

За новим календарем, 30 листопада Андрії та Андріани відзначають свої іменини. Щиро вітаємо!

1634982782 bbe25ad8b7ba347b8afc6d9a08c5b3ae

Характеристика імені:

Характер Андрія імпульсивний і непередбачуваний. Складно передбачити, що він зробить наступної миті. Його внутрішній світ дуже складний, хоча за його поведінкою цього не скажеш. Він жартівник і балагур, оптиміст і веселун, здатен заразити своєю енергією всіх оточуючих. Андрій завжди душа компанії. Його здатність швидко знаходити контакт з іншими людьми допомагає йому в житті. 

Основні позитивні риси характеру чоловіка–Андрія — чесність, сумлінність, акуратність і терпіння, вміння визнавати свої помилки. За ці якості його цінують колеги та рідні.

Його недоліки – безпричинні перепади настрою, які призводять до невпевненості і малодушності. Успіх може затьмарити ясний розум Андрія, зробити його пихатим, самовпевненим і зарозумілим – це часто відштовхує близьких людей.

Для Андрія дуже важлива жіноча увага, при цьому він прагне до того, щоб її було якомога більше. У ставленні до жінки може бути лагідний і ввічливий, але в цьому більше бажання сподобатися й добре виглядати, ніж справжнього ставлення. У шлюбі Андрій воістину лицар і його жінка буде під надійним захистом. Свою дружину Андрій обожнює і всіляко проявляє свої почуття до неї.

Що означає кожна буква на ім’я Андрій:

  1. А. Перша буква практично будь-якого алфавіту світу, вона вказує на лідерські здібності.
  2. Н. Ця літера відповідає за критичне ставлення до оточуючих. Також літера Н вказує на працьовитість та старанність у роботі.
  3. Д. Ця літера на ім’я говорить про романтичність. Власники літери Д на ім’я незакомплексовані і привабливі.
  4. Р. Літера Р вказує на здатність до ремесел. Власники цієї літери на ім’я посидючі та терплячі, вони можуть робити довгу монотонну роботу.
  5. Є. Чоловіки, у яких присутня ця літера в імені, зовні відкриті та товариські, але це лише оболонка. Вони важко розкриваються і ніколи не розповідають про свої особисті внутрішні переживання. Через це вони довго залишаються одні і не можуть знайти свою супутницю життя.
  6. Й. Ця літера говорить про те, що її власники темпераментні, пристрасні та непостійні.

Найвідоміші чоловіки з ім’ям Андрій:

  • Андрій Кузьменко – Кузьма Скрябін, культовий співак України;
  • Андрій Туполєв – радянський авіаконструктор;
  • Андрій Тарковський – кінорежисер;
  • Андрій Данилко – український шоумен, музикант – “Вєрка Сердючка”;
  • Андрій Макаревич – лідер рок-групи групи “Машина часу”;
  • Андрій Шевченко – футболіст

Астрологія імені Андрій

  • Планета-покровитель – Місяць.
  • Щасливий день – субота.
  • Пора року – осінь.
  • Колір – бузковий.
  • Талісман – клен, камінь – аметист.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено