Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 15-21 січня 2024 року

Ракам прогнозують незабутній тиждень, а у Козерогів можливі незаплановані витрати.

Ваш гороскоп на тиждень: 15-21 січня 2024 року

Ваш гороскоп на найближчий тиждень може бути корисним орієнтиром у повсякденному житті. Що прогнозують зірки для усіх знаків зодіаку 15-21 січня 2024 року, пише ПІК.

ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Справи протягом тижня розвиваються досить вдало. Ви зможете пишатися собою і всім тим, що вдалося зробити в попередні кілька місяців. Скільки б випробувань не припало на вашу долю зараз і в найближчому майбутньому, ви завжди “попереду всієї планети”! Найкращий час для нових починань на кар’єрній ниві. Вирішаться найскладніші питання, які тривали кілька місяців. Будуть актуальними питання партнерства з іноземними колегами чи міжнародними компаніями.

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 20 травня)

Є можливість укладання великих угод, якщо ви працюєте в цьому напрямі. Молодим людям варто зайнятися навчанням, а службовці відчують підтримку на робочому місці. Все змінюється, і однозначно на вашу користь. Нарешті ви можете говорити з керівництвом так, як вважаєте за потрібне, і йому доведеться це прийняти. Однак не варто розслаблятися, рутинні справи вимагатимуть від вас максимальної відповідальності та концентрації, тому тримайте руку на пульсі.

БЛИЗНЯТА (21 травня – 21 червня)

З’являться добрі можливості спробувати щастя на новому місці. Йтиметься про збільшення оплати, а також про премії та інші приємні фінансові бонуси. Фінансова ситуація досить оптимістична: працювати будете менше, а грошей вистачить на все, що потрібно для комфортного життя. Витрат трохи, і всі вони неминучі і розумні. А ось особисте життя видається непередбачуваним, а подекуди – бурхливим. До того ж у багатьох конфліктах винні таки ви, і варто це визнати. Іноді вам не вистачає такту та витримки.

РАК (22 червня – 22 липня)

Зірки обіцяють представникам вашого знака активний, вдалий, яскравий період, одним словом – незабутній тиждень. До того ж це стосується як роботи, так і особистого життя. Невелика подорож до іншого міста допоможе зміцнити стосунки та подивитися на ситуацію з іншого боку. Велику допомогу у всіх справах вам нададуть партнери у справі, їхній вплив на всі справи можна однозначно оцінити як позитивний. Ваша енергія у січні б’є через край, тому вам не загрожують жодні захворювання.

ЛЕВ (23 липня – 23 серпня)

Припиніть думати, що всі мають таку ж кипучу енергію і рішучість, як ви. Ваш партнер може і має слабший вигляд, але має інші переваги. Врахуйте це і не тисніть на нього. Така ситуація однаково актуальна як подружжя, так закоханих. Зірки пророкують, що багато у вашому житті відбуватиметься згідно з відомим прислів’ям: “Милі посваряться – краще помиряться”, проте попереджають – “Де незгода, там і шкода”. Грошова ситуація вкрай нестійка.

ДІВА (24 серпня – 23 вересня)

Ймовірно, величезна зайнятість на роботі, у бізнесі, успіхи у професійній сфері стануть бар’єром для повноцінного спілкування з найдорожчою людиною. Підприємці зможуть без перешкод зареєструвати компанію чи невелике підприємство. А ось найманим співробітникам належить ухвалити нелегке рішення про зміну роботи – надійде чимало привабливих пропозицій. Добре піднімуться ті, хто працює як індивідуальний підприємець або автономний фахівець.

ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

Період найбільше підходить для кар’єрних досягнень, а не для романтичних пригод. Більшості представників знака на особисте життя не вистачатиме часу. Водночас дехто з вас зустріне цікаву персону саме на роботі. Якщо це станеться, роман отримає серйозне продовження. Багато сімей замисляться про поповнення сімейства, і в цьому допоможуть зірки. Із грошима немає визначеності. І справа тут не в розмірі доходу – він залишиться на колишньому рівні, – а у витратах, які кратно збільшаться.

СКОРПІОН (24 жовтня – 23 листопада)

У любовній сфері та сімейному житті відбуваються важливі події. Самотні люди можуть розраховувати на знайомство з цікавою особистістю у поїздці, але й тут сполучним фактором можуть стати робота, відрядження, презентації, спільні проєкти. Взаємини з родичами стають все більш значущими, багато представників вашого знаку зв’яжуться з ріднею, яка мешкає в далеких місцях, і, можливо, саме для цього вирушать у далеку подорож.

СТРІЛЕЦЬ (24 листопада – 21 грудня)

Начальникам усіх рангів рекомендується уважно поставитися до підлеглих і всіх робочих процесів, що відбуваються в колективі. Службовці повинні уважно ставитись до роботи; зірки рекомендують виключити ймовірність непорозумінь, прорахунків та інших проблем. Піднесення у справах реальне і в найманого службовця, його авторитет зростає, а роботи стає дедалі більше. Буде і збільшення зарплати. Деяким представникам вашого знака доведеться взяти на себе турботи про близьких родичів: під ударом старші члени сім’ї.

КОЗОРІГ (22 грудня – 20 січня)

Зірки зараз бережуть вас особливо ретельно, тому використовуйте цей шанс, щоб зміцнити ще більше ваш статус та становище на роботі. Ви немов скеля – жодні бурі нездатні похитнути вашу стійкість. І в цьому є секрет вашого успіху! Самотні люди можуть розраховувати на доленосну зустріч, але це стосується жінок. Можливі незаплановані витрати – це пов’язано з несподіваними гостями, раптовими подіями у житті, побутовими поломками.

ВОДОЛІЙ (21 січня – 20 лютого)

Ви будете максимально зібрані, сконцентровані на своїй меті, впевнені у собі. Крім індивідуальних заробітків, можна розраховувати на прибуток від успішних операцій з нерухомістю, короткострокових угод, разових проєктів, підтримки родичів. На основні потреби вистачатиме. Витрати січня мають скоріше приємний характер. Кожну копійку буде витрачено з користю – на найближчих і дорогих вашому серцю людей. Непогано відточити свої форми за допомогою спортивних вправ або підвищити гнучкість у студії йоги.

РИБИ (21 лютого – 20 березня)

У цей період вам доведеться докласти чимало зусиль для того, щоб переконати партнерів та опонентів у правильності обраного шляху. Доводити свою правоту доведеться не лише словом, а й ділом, але ви блискуче впораєтеся з труднощами та затвердите у бізнесі свої правила гри. Службовці за наймом повинні бути обережними – в колективі є люди, які сильно заздрять вашим здібностям і ставлять палиці в колеса. Підприємці зіткнуться з податковими перевірками та ускладненнями взаємин із діловими партнерами.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено