Івано-Франківськ

Зеленський доручив уряду поїхати на кордон із Польщею, щоб вирішити питання блокування

Також він закликав приїхати на кордон керівника польського уряду та президента Польщі.

Росія знову всім збрехала, у Соледар і Бахмут перекинули підкріплення - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський доручив українському уряду до 24 лютого бути на кордоні з Польщею, щоб вирішити питання блокування.

Також він закликав приїхати на кордон керівника польського уряду Дональда Туска, а Президента Польщі Анджея Дуду – підтримати цей діалог. Про це Президент заявив у своєму відеозверненні 21 лютого, пише ПІК.

“Я доручив нашому уряду найближчим часом, до 24 лютого, бути на кордоні між нашими державами. І я прошу тебе, Дональде, пане Премʼєр-міністре, теж приїхати до кордону. Анджею, пане Президенте, я прошу тебе підтримати цей діалог. Це національна безпека. Ми не маємо це затягувати. Найближчі дні дають нам шанс це зробити. Я готовий бути також на кордоні разом із нашим урядом. І я хочу звернутися зараз до Єврокомісії: треба зберегти єдність у Європі. Це фундаментальний інтерес Євросоюзу. Тому Україна звертається до Єврокомісії, щоб у цій зустрічі взяв участь представник Єврокомісії”, – сказав президент. 

Нагадаємо, на кордоні України та Польщі протестувальники, польські фермери, продовжують обмежувати рух вантажним транспортним засобам автодорогами, які ведуть через пункти пропуску «Дорогуськ – Ягодин», «Гребенне – Рава-Руська», «Медика – Шегині», «Зосін -Устилуг», «Долгобичув – Угринів» та «Корчова – Краківець». 

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено