Івано-Франківськ

У Болехові деякі депутати проігнорували сесію міської ради (ФОТО)

Через відсутність кворуму сесійне засідання, 27 лютого не відбулося.

У Болехові деякі депутати проігнорували сесію міської ради (ФОТО)

У Болехові на сесію міської ради прийшли лише 12 із 26 депутатів. Всі інші проігнорували засідання. На порядок денний засідання були винесені 89 питань різного характеру: і земельні, і надання одноразових грошових допомог, і внутрішні, які стосуються роботи ради, проте їх так і не розглянути. Про це повідомляє Болехівська міська рада, пише ПІК.

“Ми втрачаємо надходження до міського бюджету через те, що не надаємо жителям громади земельні ділянки у оренду. Сподіваюся, що надалі депутати виважено поставляться до своїх обов’язків. Це не вперше, коли окремі депутати міськради не з’являються на засідання ради. Чому депутати вдаються до деструктивних дій не зрозуміло”, – зазначив міський голова Іван Яцинин.

Очільник Болехова переконаний, що за такими «акціями протесту» стоять окремі депутати, які лобіюють лише свої інтереси. Шкода лише, що від такої псевдо діяльності депутатів потерпають жителі громади, які їх обрали, серед яких і військовослужбовці, і люди з інвалідністю.

“Адже вкотре своєчасно не розглянули питання щодо надання одноразових грошових допомог військовослужбовцям, які беруть участь у бойових діях, рідним загиблих та зниклих безвісти військовослужбовців, жителям громади на лікування. Вкотре не ухвалили бюджет, зміни до окремих міських цільових програм”, – додав він. 

А також звернення міської ради щодо необхідності удосконалення чинного законодавства в галузі освіти та виділення додаткових коштів освітньої субвенції для погашення наявної заборгованості з виплати заробітної плати педагогічним працівникам Болехівської територіальної громади. 

429938550 707486401560490 6398986199435339433 n scaled

Читайте також у ПІК: 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено