Івано-Франківськ

Найближчими місяцями Міноборони планує відкрити 27 центрів рекрутингу

Центр працюватиме як консультативно-інформаційний офіс, який, за необхідності, здійснюватиме супровід зарахування охочих вступити до Сил оборони.

Найближчими місяцями Міноборони планує відкрити 27 центрів рекрутингу

В Міністерстві оборони заявили, що планують відкрити 27 центрів рекрутингу в обласних центрах та великих містах України вже у першому півріччі 2024 року, пише ПІК.

«Тут надаватимуть прості відповіді на такі питання, як: які є частини, які є посади в частині, де я буду служити? Чи буде враховано мій фах, мій досвід, мій стан здоровʼя? Ми зробили цей процес максимально прозорим і зрозумілим. І будемо розширяти географію. Загалом у I півріччі 2024 року заплановано відкриття 27 таких центрів рекрутингу в обласних центрах та великих містах», – зазначив уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Згідно з інформацією відомства, центр працюватиме як консультативно-інформаційний офіс, який, за необхідності, здійснюватиме супровід зарахування охочих вступити до Сил оборони.

Як відомо, один із таких центрів у вівторок, 19 березня, відкрили у Запоріжжі. У ньому працюватимуть двоє цивільних співробітників, які, за словами Міноборони, не можуть видавати повістки про мобілізацію, тому їхня функція буде суто комунікативна.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено