Івано-Франківськ

На Косівщині чоловік ображав нецензурними словами фармацевтів: як його покарали

Справа про дрібне хуліганство у громадських місцях дійшла до суду.
На Косівщині чоловік ображав нецензурними словами фармацевтів: як його покарали

Фото ілюстративне

На Косівщині притягнули до адміністративної відповідальності чоловіка, який нецензурними словами ображав фармацевтів у селі Пістинь. Подія мала місце 6 березня цього року, в обідній час у аптеці “Подорожник”, пише ПІК.

Порушник в судове засідання не з’явився, хоча був проінформований про його слухання справи. Суд зважаючи на всі докази порушення чоловіка взяті зі слів працівниківників поліції та працівників аптеки, кваліфікував його дії, як адміністративне правопорушення.

“Отже, враховуючи характер вчиненого правопорушення, особу порушника, ступінь її вини, визнання вини, а також ту обставину, що вчинене правопорушення не являє собою великої суспільної небезпеки, не заподіяло жодної шкоди охоронюваних законом державним та приватним інтересам, суд вважає за необхідне звільнити чоловіка від адміністративної відповідальності за малозначністю вчиненого правопорушення і обмежитись усним зауваженням”, – йдеться у вироку Косівського районного суду.

У зв`язку з тим, що за результатами розгляду зазначеної адміністративної справи адміністративне стягнення не накладається, судовий збір стягненню не підлягає.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено