Івано-Франківськ

Сніданки народів світу з ПІК: галло пінто з Коста-Ріки

Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.

Сьогодні пропонуємо читачам ПІК один з найпопулярніших сніданків Коста-Ріки – галло пінто, або рис з квасолею та перцем.

847e5d12 7eef 4745 9dd8 150660ee52ce

Для сніданку знадобляться наступні інгредієнти:

  • 500 грамів чорної вареної квасолі;
  • половина червоного перцю;
  • половина ріпчастої цибулі;
  • 1 столова ложка олії;
  • 1 зубчик часнику;
  • 100 грамів рису;
  • 5 грамів кінзи;
  • сіль, перець, карі – за смаком

Спочатку відварюємо рис, бажано довгозернистий. Варити потрібно 10 хвилин після закипання на слабкому вогні, а потім дотримати ще 10 хвилин під кришкою. Ближче до кінця приготування рису дрібно ріжемо цибулю, часник, червоний перець і кінзу. Обсмажуємо порізані інгредієнти у невеликій кількості олії.

Додаємо рис і варену чорну квасолю (обов’язково з водою, в якій вона варилася), солимо, перчимо, додаємо трохи карі, і смажимо близько п’яти хвилин, поки рідина від квасолі не випарується повністю.

Щоб відчути атмосферу Коста-Ріки, радимо їсти галло пінто з кукурудзяними тартильями, сальсою, омлетом або яйцями пашот та шматочком авокадо, чи спілим смаженим бананом. Смачного!

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено