Івано-Франківськ

У Рожнятові організували благодійний проєкт «Вервицю плету – допомагаю ЗСУ» (ФОТО)

Проєкт відбувається з ініціативи о. Степана Твердохліба, протопресвітера Рожнятівського.

У Рожнятові організували благодійний проєкт «Вервицю плету – допомагаю ЗСУ» (ФОТО)

У Рожнятові, при храмі Різдва Христового започаткували благодійний проєкт «Вервицю плету – допомагаю ЗСУ», який триватиме до 5 березня 2023 року. Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія, пише ПІК.

Помічником і творчим наставником даного проєкту є вчитель початкових класів місцевого ліцею Туз Надія Василівна.

“Проєкт «Вервицю плету – допомагаю ЗСУ» згуртував людей. Впродовж двох тижнів відбуватимуться зустрічі парафіян, де в молитві будуть плестись вервиці. Кожного разу духовна подія проходитиме на різних локаціях: чи то в церкві, чи у Будинку дитячої та юнацької творчості, чи в парафіяльній резиденції. На завершення проєкту відбудеться благодій ярмарок, а виручені кошти будуть передані на потреби ЗСУ”, – йдеться у повідомленні.

Починаючи з 21 лютого, вже відбувся ряд таких зустрічей. 23 лютого духовну зброю для українських воїнів плели у світлиці Рожнятівської публічної бібліотеки. Під час такої пильної роботи жінки зізнавались, що так вони поєднуються у Христі молитвою і стають на захист Вітчизни разом із воїнами ЗСУ.

До слова, весь матеріал, з якого плетуть вервиці, небайдужі люди привезли з місця духовного зцілення – Меджугор’є. Сьогодні, коли триває страшна війна з лютим ворогом, у спільній молитві на вервиці творимо могутній захист для всіх наших захисників і захисниць.

img 20230227 123749 003 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено